VÝZNAM: destrukce

ASTROLOGIE: Mars

VŠEOBECNÉ: zborcení, zřícení, destrukce, šok, hněv, náhlá změna, očista, nehoda

Karta Věž ohlašuje zánik starých nefunkčních forem, který slouží k očištění a připravuje prostor pro něco nového. Věž je trumf pro uzdravování organismu, vztahů a napravování situací. Podebraný nehet se musí bolestivě strhnout, aby poskytl prostor pro zhojení a nárůst nového. Zůstanete v sutinách zřícené věže nazí a vystrašení, ale zároveň se vám odkrývá nový svět.

Partnerství

Věž je předzvěstí, že dojde k těžkému zásahu do vašeho vztahu, který se bortí a rozpadá. Nesnažte se ho slepit dohromady. Jste zlomeni, plni bolesti, strachu a hrůzy. Jedině s časovým odstupem zjistíte, že jste vyšli z těchto trosek silnější. Trápení nebude trvat dlouho.

 

 

Povolání

Ve vašem podnikání nastává náhlá změna nebo nebezpečný zvrat. Očekávejte výpověď. Zbavte se všeho falešného, překonaného nebo nedůležitého. Je ve vašich silách nahradit staré novým, přestože každá změna vyvolává obavy a vzbuzuje pocit nejistoty.

Denní karta

Věž ukazuje na dramatické události, k nimž může dojít ve vašem okolí. Dnes máte Šanci zbavit se všeho, co je nefunkční a zastaralé. Nebojte se, tímto zlomem se vám uleví.

Roční karta

Rok Věže je nejvhodnější doba na uzdravování, obnovu a na-vrácení sil. Zbouráte v životě všechny staré struktury a osvobodíte se od omezujících stereotypů. Rány osudu se jeví bolestivě a nepochopitelně, ale slouží k osvobození a prospěšné transformaci. Až se oprostíte od minulosti, budete dále pracovat na svém novém plnohodnotném růstu.