VÝZNAM: dokončení

ASTROLOGIE: Saturn

VŠEOBECNĚ: dokončení, završení, osvobození, ukončení karmy, spojení, celistvost, souhrn, vědění, jednotnost

Karta Svět představuje ukončení a zároveň začátek něčeho nového. Plníte své plány. Celý svět máte na dlani a čekají na vás nové příležitosti. Možná v sobě cítíte netrpělivost a něco vás pohání kupředu. Odrývají se před vámi nové obzory, nabízí se vám úspěch a nakonec odměna. Jste stvořeni na tomto světě, abyste mohli tvořit světy nové. Šťastný konec otevírá cestu nového začátku. Svět uzavírá kruh, který začal Bláznem. Dílo je završeno a vy se navracíte zpět k začátku. Vracíte se domů.

Partnerství

Vztah vidíte čistě, bez přeludů a zavádějících iluzí. Jde o šťastné završení nebo nový partnerský vztah. Možná se chystáte uzavřít sňatek. Všechny podmínky jsou náležitě splněny.

Povolání

Dosáhli jste cíle. Cítíte, že se ve vás odehrála nepatrná změna. Konečně můžete vše uzavřít a završit, abyste mohli začít znovu a třeba v jiném oboru. Ve vaší, kariéře došlo k posunu. Do-končete studium, ať můžete přistoupit k tvůrčí činnosti.

Denní karta

Dnes se cítíte šťastně, protože jste uzavřeli jistou životní kapitolu. Dosáhli jste poznání a jste plni zážitků. Doběhli jste do cíle. Nic vás nevyvede z míry. Radujete se, že máte vše za sebou, a těšíte se na nové příležitosti. Na pocity marnosti nedbejte. Konečně najdete řešení a dokončíte, co je třeba.

Roční karta

Pod kartou Světa završujete své úsilí šťastným koncem. Čeká vás možná úspěšná cesta, rozjedete nové projekty nebo se navrátíte zpět ke kořenům. Víte, že jste uzavřeli jistou životní kapitolu, která pro vás však zároveň znamená i nový začátek.