Štír

Horoskop na měsíc  DUBEN

Cítíte se osamoceni kvůli svému vidění světa. Málokdo kolem vás dokáže nahlédnout tak hluboko pod povrch věcí. Ano, vesmír vás určil za strážce tajemství. Ale sami vůbec nejste. Rozhlédněte se, kolik lidí vás miluje a obdivuje. Sjednoťte své dvě já, jedno z tohoto světa a druhé nahlížející za oponu reality. To vše jste vy. Integrací všech svých stránek dosáhnete lepšího spojení s ostatními.

Láska a přátelství

Máte mnoho známých a jen několik přátel, ale tak to má každý z nás. Naciťte si, kdo z nich vás skutečně obohacuje. Kde je vztah synergický, tam pobývejte. Někde mezi nimi se skrývá zatím nepoznaná láska.

Peníze a práce

Jako podřízení jste naprosto spolehliví a velcí pracanti. Jako šéfové jste příliš kritičtí a lidé se vás bojí. To není nutné. Obdržíte několik nabídek. Buďte ochotni vzdát se dobrého a počkat si na skvělé.

Rodina a vztahy

I vaše rodina zná vaši přísnost, ale také vaši lásku. Blízcí vědí, že byste za ně dýchali. Nyní zjara očekávejte nečekané projevy přízně a pomoci, o kterou jste neprosili, ale která přijde vhod.

Zdraví a kondice

Bolí vás klouby či záda, a to tak, že vám to brání ve svobodném pohybu. Je to celkovým pocitem nesvobody. Vědomí, že jste svobodní, by mělo být tématem meditace. Použijte nahřáté rašelinové polštářky.