VÝZNAM: věčný život

ASTROLOGIE: Slunce

OBECNĚ: probuzení, překvapení, prosperita, optimismus, radost, naplněná láska, tvořivost, blaho, rodina

Tato karta je trumf života, protože Slunce dává světlo a hřeje. Jeho paprsky ozařují celý svět. Tento jas a energie prostoupí vaše srdce a vy se stanete vůdčí osobou pro ostatní, jimž poskytnete světlo, teplo a životní sílu. Pozor, ať nehřejete příliš, mohli byste vše spálit. Slunce zastupuje rodinu, týmovou práci a partnerství. Pod hřejivými paprsky vždy dozrává ovoce vašich činů a tvořivosti.

Partnerství

Slunce ve vztahu značí založení a ochranu rodiny. Představuje domov. Vyzařuje lásku a toto světlo přinese zrod nového dlouhodobého vztahu. Je znamením naplnění, nastává správný čas překonat zábrany.

Povolání

Tato karta značí týmovou práci. Máte dar tvořit a motivovat druhé. Můžete být povýšeni anebo postoupit na vedoucím místo, kde budete moci uskutečňovat své vize. Buďte k sobě upřímní, ale dávejte si pozor, abyste nebrali všechno jako samozřejmost.

Denní karta

I když je zataženo, pro vás od rána svítí sluníčko. Na co sáhnete, to se zdaří. Jste inspirací i pro ostatní, tak nezapomeňte rozdávat úsměvy. Vaše dobrá nálada a nadšení vám umožní vyřešit nepříjemné spory.

Roční karta

Rok Slunce je dobrým rokem pro založení rodiny, partnerství či nastolení týmové práce. Nastala rovněž vhodná doba k tomu, abyste začali pracovat na nových projektech. Vzdáte se starých svazků, které vás vyčerpávaly, a založíte novou spolupráci nebo tým, který vám nabídne dosud nepoznanou tvůrčí inspiraci. Máte radost ze života, přijímáte lásku a těšíte se z přátel.