Rak

Horoskop na měsíc DUBEN

Zrozenci Raka, vy budete v březnu střežit své poklady. Je dobré uvědomit si, co a kdo to je. Kromě dítěte, rodiny a domova je to také poklad vaší duše, poznání, které máte. Vaším pokladům nic nehrozí, ale je namístě za ně poděkovat. Vděčnost je totiž to, co nás vede po cestě duchovního i fyzického bohatství. Budete mít tendenci k zapomnětlivosti, nenechte nikde nic cenného. Případně děcko ve školce.

Láska a přátelství

Prožíváte období hojnosti po stránce citové i vztahové. Totéž svým přátelům i nabízíte a dáváte. Tato synergie vás i blízké naplní blažeností. Podniknete nečekané akce, kde dojde k setkání přátel.

Peníze a práce

Z mezilidské harmonie, kterou prožíváte, překvapivě vyplyne nová příležitost vydělat peníze. Tím, že byste tuto činnost vykonávali společně s členy rodiny nebo kamarády, stane se spíše příjemnou zábavou.

Rodina a vztahy

Období přeje setkávání nejen přátel, ale i rodiny. A to rodiny v širším smyslu. Takže je namístě uvažovat o tom, že bude lepší uspořádat rodinné sezení třeba v hospůdce, než se potkávat jen na pohřbech.

Zdraví a kondice

Síly a energie máte až přebytek. Bude vhodné do svého režimu zařadit nějaký druh aerobního, silového či vytrvalostního sportu. Kdybyste nevěděli co, chůze přírodou prospívá všem a dá se páchat společně.