MAGICKÝ ÚPLNĚK – 4.6.2023

Tento den bude zvláštní nejen kvůli tomu, že tento úplněk přichází v neděli 4. 6. 2023 přesně v 5:41, ale také proto, že se mu říká jahodový, květinový a bude nás všechny hnát dopředu, pocítíme touhu změnit svůj život, být někde úplně jinde a hlavně pokud se rozhodneme, tak se tak i stane.

Úplňky bývají obecně považovány za okamžiky magie a zázraků. Není divu, že se kolem nich utvořila řada pověr a mýtů. Mnozí lidé v minulosti i současnosti jim připisují schopnost ovlivnit naše myšlenky, pocity a chování. Ale co je na tom pravdy? Jak moc nás dokáže ovlivnit úplněk? Úplněk v červnu se pojí s astrologickým znamením Střelce, jehož zrozenci se vyznačují svou upřímností, svobodomyslností a idealismem. Právě z toho důvodu budete mít nejspíš pocit, že je čas posunout se někam dál, změnit své směřování nebo dát životu nový smysl. Také budete mít pravděpodobně tendenci filozofovat a budete si chtít užívat života plnými doušky.

Úplněk je jako zrcadlo, které nám ukazuje naše nejhlubší pocity a touhy.

Na které části těla bude mít úplněk v červnu vliv?

Nejohroženější bude v době červnového úplňku dolní polovina těla, konkrétně kostrč, kyčle, křížová kost nebo třeba stehenní kost. Především lidé trpící bolestmi kloubů a svalů by měli touto dobou raději odpočívat a vyhýbat se fyzické námaze. Kromě toho pak mohou vliv červnového úplňku pocítit také vaše játra.

V závěru lze říci, že tento úplněk přináší hravost a nadšení. Zkuste si v těchto dnech užívat života plnými doušky. Pokud se plány, které doposud probíhaly uspokojivě, začaly komplikovat, využijte tohoto úplňku k jejich přehodnocení. Užívejte si vše krásné v životě, snažte se být mezi lidmi.

Nakupujte během úplňku a ušetříte! Ne, to není nový nápad na sci-fi film, ale skutečnost v našem magickém eshopu Harmonie. www.obchod-harmonie.cz