Zaniny – linka č. 99

„Mám dar vidět věci a předvídat událostí, které se stanou. Řeknu Vám odpovědi, které Vám dosud nikdo nedal.“

Zaměření – karmické zátěže, partnerství, láska, práce, podnikání, finance, zdraví, životní poslání

Speciální oblasti– vědma, vize, jasnovidnost, Rodové karmy, osobní výklady, psychologické poradenství

Věštecké techniky– výklad z cikánských karet a Tarotu

Praxe– 30 let

****

O MNĚ

Ne každý, kdo se naučí přesně nazpaměť předepsané významy jednotlivých symbolů, může být věštcem. Může se spoustě věcí naučit na efekt, ale ke skutečnému věštění je to málo.

Mé jméno je Zaniny a již dlouhá léta jsem denně vyhledávána pro svůj dar. Mým darem je umění předpovídat budoucnost a číst poselství z karet. Toto umění se v mé rodině dědí z generace na generaci již více než 200 let. Velmi často se ve své profesi setkávám s lidmi, kteří na výklady nevěří.  Samozřejmě je chápu, protože v dnešní době je pro mnoho lidí důležité mít vše vědecky podloženo, musí se dát věci vypočítat, musí být hmatatelné a podobně.

Já ale při své práci dostávám jasné vize klientovy budoucnosti a jsem vždy schopná přesně popsat budoucí průběh situací, které nastanou. Žádná otázka pro mě není tabu, nemusíte se tedy obávat se ptát na nejrůznější otázky, které Vás trápí. Ke klientům vždy přistupuji velmi profesionálně a diskrétně. Pokud nevíte, co teď máte udělat, jak se rozhodnout? Neváhejte zavolat a společně najdeme tu nejvhodnější cestu a řešení. Vaše Zaniny

****

Co o mně říkají spokojení klienti?

Reference klientů ..

„Nějakým řízením osudu jsem vytočil Vaši linku . Já, takový pragmatik, technicky uvažující člověk a nevěřící Tomáš. Ale také nadšený ochutnávač všeho nového. Dost keců, přejdu k věci. Ve všech ohledech se výklad naplnil a já zůstal v úžasu. Děkuji.“ Ivan. K

„Velmi milá, příjemná paní. Výklad přesný – velmi doporučuji. Určitě to nebyl můj poslední telefonát.“ Zuzana

****

Jak Vám mohou pomoci mé služby?

****

Vrátí se ke mně můj bývalý / bývalá přítelkyně?

Co ke mně přijde do půl roku?

Jak dopadne můj partnerský vztah?

V jaké karmické zátěži se nacházím?

Zvládnu nynější situaci?

Co mi karty radí?

Jak můžu změnit svůj život?

Můžu očekávat zlepšení zdravotního stavu?

Najdu si lepší práci?

Co mohu udělat proto, abych byl spokojený/á?

****

Pro okamžité spojení s Vámi vybranou kartářku vytočte na svém telefonu číslo 906 500 505 (50 Kč/min) —> po krátkém úvodu zvolte číslo linky dané kartářky a jste ihned přepojeni !

Můžete také využít levnějšího volání s registrací již od 28,- Kč/min  —> po registraci a dobití balíčku minut vytočte na svém telefonu číslo 226 218 856 —> po krátkém úvodu zvolte číslo linky dané kartářky a jste ihned přepojeni !