Sofie – linka č. 43

„Společně určitě najdeme řešení, které Vám pomůže žít šťastný a naplněný život.“

Zaměření – mezilidské vztahy, rodina, láska, práce, finance a zdraví

Speciální oblasti – terapie, rodinné konstelace, vzorce chování, Bachova terapie, horoskopy a numerologie

Věštecké techniky – výklad z karet Symbolonu, astrologie a tarotové karty

Praxe – 15 let

****

O MNĚ

Jmenuji se Sofie, ačkoliv jsem původním povoláním Ing. ekonomie, k duchovním rozměrům života mne přivedlo hledání odpovědí na nevyřešené otázky vlastního života. Proto jsem v roce 1990 začala studiem astrologie, postupně se přidával tarot, etikoterapie, andělské karty, traumaterapie, rodinné konstelace, karty Symbolonu, Bachova květová terapie, Hooponopono a léčebné kódy.

Možná si nevíte poradit s náročnými problémy, vaše vztahy se sypou, máte pocit osamělosti nebo si připadáte dezorientovaní v životě, chvílemi nevyužití, zneužití nebo bezcenní. Ve své praxi se zabývám hlavně poradenstvím v oblasti partnerských a rodinných vztahů, hledáním nových pohledů na vlastní názorová a emocionální přesvědčení, která ovlivňují naše vztahy s lidmi i se sebou.

Další moje specializace je hledání skrytých vzorců chování, cítění nebo myšlení, které působí v rodinách často celé generace. Jejich vynesením z podvědomí do vědomí se situace v rodině, na pracovišti, ve formě, ve vztazích začne uvolňovat a pročišťovat. Zpracuji Vám horoskopy na míru, nativní, partnerské, dětské, tranzitní, často kombinuji astrologii s výkladem tarotových karet anebo karet Symbolonu.

Moje práce je zajímavá hlavně pro ty z vás, kteří mají zájem se dále rozvíjet a vytvářet si tak šťastnější, láskyplnější, naplněnější a radostnější přítomnost a tím i budoucnost.

Kdy mne zavolat?

Když vás opakovaně něco trápí, nevíte si rady ve vztahu k partnerovi, dětem, k rodičům, když se rozhodujete o změně povolání, bydliště, práce, chcete začít podnikat, vybíráte si obor studia, chcete prodat nebo koupit nemovitost, máte partnerskou, emocionální nebo jinou krizi, hledáte duchovní příčinu své nemoci. Těším se na Vás a Vaše dotazy. S láskou Sofie.

****

Co o mně říkají spokojení klienti?

Děkuji pěkně za povzbuzení a pochopení situace. Petra

Děkuji Vám, že jste si udělala čas a odpověděla mi na mé otázky. Náhody neexistují, a proto se nedivím, že jsem našla na internetu věštírnu Harmonie. Jakmile jsem Vaši fotografii jsem věděla, že jste to Vy, komu mám zavolat. Dodala jste mi odvahu k vykročení z bodu 0. Velké díky. Doporučuji! Ina

****

Jak Vám mohou pomoci mé služby?

Karty vám odpoví na vaše otázky:

Jak se rozhodnout v dané životní situaci?

Potřebujete poradit v partnerství

Jak se rozhodnout při změně povolání?

Jaký obor studia si vybrat? A proč?

Chcete najít duchovní příčinu své nemoci?

Kdy mě potká spřízněná duše?

****

Pro okamžité spojení s Vámi vybranou kartářku vytočte na svém telefonu číslo 906 500 505 (50 Kč/min) —> po krátkém úvodu zvolte číslo linky dané kartářky a jste ihned přepojeni !

Můžete také využít levnějšího volání s registrací již od 28,- Kč/min  —> po registraci a dobití balíčku minut vytočte na svém telefonu číslo 226 218 856 —> po krátkém úvodu zvolte číslo linky dané kartářky a jste ihned přepojeni !