Sibyla – linka č. 26

Zaměření – výklad karet, vztahy, rodinné záležitosti, financí, zdraví

Speciální dovednosti – ANO-NE odpovědi, partnerská problematika

Věštecké metody – interpretace mariášových karet, intuitivní spojení

Praxe – přes 30 let

****

O MNĚ

Jsem Sybila, 60letá věštkyně s více než dvaceti lety zkušeností v oblasti výkladu karet a duchovního poradenství. Svůj dar jsem objevila před více než třicety lety, a od té doby jsem se věnovala umění vykládání mariášových karet, které ovládám s láskou a zkušeností.

Pocházím z malé vesnice nedaleko Brna, kde moje babička, místní kartářka, předávala tajemství a umění vykládání karet. Odmala jsem vnímala svůj dar a přes výzvy a pochyby ve svém mládí jsem se nevzdala. S odhodláním jsem postupovala po své cestě a překonala skeptické pohledy okolí.

Moje klientela se rozrostla z místního okruhu na klienty po celém světě díky možnostem moderní technologie. Mé předpovědi jsou ceněny pro svou přesnost a výstižnost, což mě naplňuje hrdostí. I přes občasnou kritiku se nadále těším z radosti, kterou mohu přinést lidem z různých koutů světa.

****

Jak Vám mohou pomoci mé služby? 

****

Kdy se objeví nová láska?

Odpustí Vám? Odpustíte Vy jemu / jí a co se stane pak?

Chcete podrobně rozebrat vztah z hlediska karmického zatížení?

Jak bude vypadat můj vztah, moje zdraví a práce?

Děti a rodina – vše co Vás napadne a trápí

Odpověď na jakoukoliv otázku Vašeho srdce

****

Pro okamžité spojení s Vámi vybranou kartářku vytočte na svém telefonu číslo 906 500 505 (50 Kč/min) —> po krátkém úvodu zvolte číslo linky dané kartářky a jste ihned přepojeni !

Můžete také využít levnějšího volání s registrací již od 28,- Kč/min  —> po registraci a dobití balíčku minut vytočte na svém telefonu číslo 226 218 856 —> po krátkém úvodu zvolte číslo linky dané kartářky a jste ihned přepojeni !