Schery – linka č. 92

„Empatickým způsobem Vám zprostředkuji odkazy, které jsou pro Vás důležité.“ Při partnerském rozboru většinou odhalím věci, které jsou pro ostatní skryté.“

Zaměření – mezilidské vztahy, láska, zdraví a finance

Speciální oblasti – orientální učení a duševní poradenství

Věštecké techniky – karty Lenormand, partnerské rozbory, živlová magie, tarot

Praxe – 10 let

****

O MNĚ

Jsem zkušená kartářka s kořeny v Bagdádu a s mnoha zasvěceními v orientálním učení. Každý klient nebo klientka je mou vlastní školou a patří do mé životní cesty. Proto je velmi důležité, abyste i vy znali svou vlastní cestu.

Pomocí karet společně nahlédneme do Vaší budoucnosti, potřebujete-li se rozhodnout o svém vztahu, o práci, jestli Vaše dítě udělá zkoušku, zda budete mít dost financí, jestli najdete novou lásku, prodáte dům. Poskytuji výklad budoucnosti a poradenství pro obtížné životní situace a osobní problémy. Nabízím alternativní rady a magické rituály.

Nemusíte se bát svěřit se do mých rukou, neboť se výkladem budoucnosti zabývám několik let. Každý se narodí s nějakými dary a talenty a u mě se tento dar projevil po úmrtí mé maminky, která byla velmi známá kartářka a vždy říkala: “ Máš v sobě dar, tak pomáhej lidem, kteří potřebují životní radu nebo náhled do budoucnosti, aby mohli včas vyřešit svoji životní pouť a svůj osud“. A to také dnes a denně dělám.

Karty jsou pro mě ideálním pomocníkem, jak se naladit na duši člověka, na jeho energie, programy duše a karmické záležitosti. Moje poradenství jde do hloubky, pokusím se nahlédnout do vašich starých blokovacích programů, které nevědomky ovlivňují váš život. Počítejte s rychlou a přesnou odpovědí a také s citlivým přístupem a nacítěním se do vašeho světa.

****

Co o mně říkají spokojení klienti?

„Byla jsem jako vždy velmi spokojená. Každým rokem se trefíte přesně do terče, až mi jde z toho husí kůže.“ Děkuji. Věra

„Paní Sherry je čistá, přímá a empatická. Úžasný průvodce životních problémů. Zprvu máte pocit, že problém je vyřešený, a víte přesně co se děle a bude dít. Je to profesionálka s dobrým srdcem a všechno co mi kdy pověděla se stalo.  Budu s napětím sledovat celý proces mého života. Děkuji ještě jednou a doporučuji. Je ze všech nejlepší.“ Miriam

****

Jak Vám mohou pomoci mé služby?

****

Karty vám odpoví na vaše otázky:

Jak dopadne partnerský vztah?

Jak situaci vidí můj partner / partnerka?

Zvládnu nynější situaci?

Kdy se mi začne dařit?

Jak můžu zlepšit svůj život?

Co mohu udělat pro své zdraví?

Jak dopadne pracovní pohovor?

Co mi chce současná situace říci?

****

Pro okamžité spojení s Vámi vybranou kartářku vytočte na svém telefonu číslo 906 500 505 (50 Kč/min) —> po krátkém úvodu zvolte číslo linky dané kartářky a jste ihned přepojeni !

Můžete také využít levnějšího volání s registrací již od 28,- Kč/min  —> po registraci a dobití balíčku minut vytočte na svém telefonu číslo 226 218 856 —> po krátkém úvodu zvolte číslo linky dané kartářky a jste ihned přepojeni !