Samantha – linka č. 33

„Pokud se topíte v problémech, trápí vás věci citové, či zdravotní, obraťte se na mě. Spolu problémy vyřešíme.“

Zaměření – vztahy, láska, zdraví, finance,

Speciální oblasti – sexuální magie, vzkříšení lásky

Věštecké techniky – jasnovidnost, Florentinský tarot, magie lásky, vědma

Praxe – 30 let

****

O MNĚ

V dětství jsem mívala sny, kterým jsem nerozuměla, ale vždy jsem je vyprávěla babičce – známé jasnovidce Warganě. Ty sny se naplňovaly a když se něco stalo v mém okolí, babička se mě vždy zeptala, jestli se mi o tom náhodou nezdálo. Ona už věděla, že jednou budu vidět mnohem více než jiní. Tuto práci dělám čestně, od srdce a hluboké víry fungující energie a jejího vlivu z nás. Mám dar, který pro Vaše dobro používám již více než 30 let, který se v mé rodině dědí z generace na generaci již více než 200 let, moji předci patřili ke kočovným cikánským kmenům.

Pokud řešíte partnerské či pracovní záležitosti a potřebujete znát odpovědi na své otázky, neumíte spát a trápíte se, neváhejte se na mě obrátit. Provádím také magické rituály na lásku, peníze a štěstí. Mimo jiné mohu poradit, jak opravit a znovu nalézt vášeň a posílit sexuální energii ve vztazích.

Zabývám se výkladem karet, jasnovidectvím, věštbě z kávového logru a čajových lístků. Ráda bych vám říkala jen to dobré, ale pokud hledáte pomoc, tak to značí, že to dobré je kdesi v pozadí, že? Nebojte se, spolu ho najdeme.

Ze zkušenosti vím, že čím dříve odstraníme zábrany, tím snadněji se kráčí v budoucnosti. Protože i ten nejsilnější člověk potřebuje někdy vědět věci dopředu, aby byly jeho kroky jistější. Jsem vždy plně diskrétní a klienti se ke mně vždy rádi vracejí, dostávají totiž ode mě službu, která není běžná, můj styl práce je velmi atypický. Přesvědčte se sami, jak přesné mé výklady jsou. S úctou ke všem hledajícím duším na cestě životem … Samantha

****

Co o mně říkají spokojení klienti?

Paní Samantha je jedna z nejlepších, ne ona je nejlepší! Bezpochyby. Jsem velmi vděčná, že jsem na ni natrefila. Je to skutečná vědma, a navíc skromná a empatická. Všechno se mi splnilo do puntíku. Opravdu ze srdce doporučuji. Pavla

Posílám pozdrav z Plzně a chci Vám velmi poděkovat za všechno, co jste pro mě udělala. Lenka

****

Jak Vám mohou pomoci mé služby?

Karty vám odpoví na vaše otázky:

Vrátí se mi do života můj bývalý / bývalá přítelkyně?

Jak si mohu přivolat lásku a úspěch?

Co mi karty radí?

Bude můj nový projekt úspěšný?

Můžu očekávat zlepšení zdravotního stavu?

Jak dopadne pracovní pohovor?

Vrátí se zpátky můj milovaný / milovaná?

Co mi chce současná situace říci?

****

Pro okamžité spojení s Vámi vybranou kartářku vytočte na svém telefonu číslo 906 500 505 (50 Kč/min) —> po krátkém úvodu zvolte číslo linky dané kartářky a jste ihned přepojeni !

Můžete také využít levnějšího volání s registrací již od 28,- Kč/min  —> po registraci a dobití balíčku minut vytočte na svém telefonu číslo 226 218 856 —> po krátkém úvodu zvolte číslo linky dané kartářky a jste ihned přepojeni !