Ráchel – linka č.30

„Pomůžu vám rozluštit řeč vašeho podvědomí. Ptejte se a buďte šťastní.“

Zaměření – vztahy, láska, práce, finance a zdraví

Speciální oblasti – rituály, živlová magie, energetické rozbory

Věštecké techniky – výklad z tarotu a cikánských karet

Praxe – 15 let

****

O MNĚ

Síla karet mě vždy fascinovala, jak vždy vidí pravý význam dané situace a také její příčinu. Karty ukáží pravdu, ale každý se s ní musí popasovat sám. Mé jméno je Ráchel a již více než 15 let úspěšně provádím výklad z karet, věštbu budoucnosti a také přírodní magii.

Ráda se stanu Vaší průvodkyní životem. Ke svému výkladu používám klasické tarotové a cikánské karty. Skrze napojení se na Váš hlas a také pomoci data Vašeho narození dokážu velmi přesně predikovat a určit jakým směrem se Váš život bude ubírat a jak co nejlépe pomoci tomu, abyste svůj život mohli prožít ve štěstí a v radosti.

Jsem kartářkou na plný úvazek, takže jsem pro Vás k dispozici téměř nepřetržitě. Vše, co umím a také Vám mohu poskytnout, jsem se naučila za roky mé praxe v tomto oboru. Můj přirozený zájem o duchovno a ezoteriku mě vždy vedl k získávání nových znalostí a vědomostí. Pokud Vás cokoliv trápí a nevíte si rady, hlavou se Vám honí tisíc otázek a myšlenek neváhejte využít mých služeb, jsem tu pro Vás abych Vám vždy pomáhala a upozornila na změny, které Vás čekají.  Budu se s láskou těšit na Vaše zavolání. Ráchel

****

Co o mně říkají spokojení klienti?

Každému doporučuji! Paní Ráchel má dar, všechno se děje. Děkuji 😊Marie

Paní Ráchel ví a přesně pozná situace bez jakýchkoliv informací. Žádné ohrané fráze a na problémy hledá řešení. Všechno sedí i časově! Posílám jedno velké díky. Opravdu umíte pomáhat lidem a neklamete. Veronika

****

Jak Vám mohou pomoci mé služby?

Karty vám odpoví na vaše otázky:

Jak se rozhodnout v dané životní situaci?

Kdy mě potká spřízněná duše?

Jak se bude vyvíjet náš vztah?

Najdu si lepší práci? A kdy?

Jak můžu změnit svůj život?

Můžu očekávat zlepšení zdravotního stavu?

Chcete vědět, jak se vymanit z toxického vztahu?

Budu v životě bohatá a šťastná?

Pro okamžité spojení s Vámi vybranou kartářku vytočte na svém telefonu číslo 906 500 505 (50 Kč/min) —> po krátkém úvodu zvolte číslo linky dané kartářky a jste ihned přepojeni !

Můžete také využít levnějšího volání s registrací již od 28,- Kč/min  —> po registraci a dobití balíčku minut vytočte na svém telefonu číslo 226 218 856 —> po krátkém úvodu zvolte číslo linky dané kartářky a jste ihned přepojeni !