Patricius – linka č. 85

výklad karet, médium, tarot, životní poradenství, kyvadlo, partnerské vztahy

Mé jméno je Patricius, narodil jsme se ve vodnáři o těch se ve Védských písmech zpravidla říká, že jsou schopni mít napojení na Vyšší síly, pohybovat se po duchovní stránce ve vesmíru, dostávat odpovědi na to, co jiným zůstává zatajeno. Pracuji pro Vás jako kartář, věštec a médium … o vše tajemné se zajímám od svých 12 let. Dostal jsem to darem ve své rodové linii a velmi si Vážím a s pokorou přistupuji ke kažému z Vás, který hledá odpovědi na své otázky. Rád Vám odpovím na všechny Vaše otázky, ať už se jedná o lásku, vztahy, partnerství, finance, děti, zdraví či jiné životní oblasti. Snažím se Vás vždy nasměrovat ke správnému rozhodnutí, poradit Vám a odvrátit od Vás negativa a naopak přivolat Vám do života opět štěstí a lásku. Své výklady dělám z tarotových karet, které jsou vždy perfektním zrcadlem Vaší duše a jasně vyjevují to co Vás čeká a nemine, své výklady také obohacuji o práci s kyvadlem, které Vám jasně odpoví na jednodušší otázky. Jsem prostředníkem mezi Vámi a Universem, které každou sekundu generuje obrovské množství vědomostí, informací a také odpovědí na Vaše dotazy. Rád Vám podám pomocnou ruku, když budete potřebovat poradit a rozhodnout se … neváhejte se na mě obrátit.

S láskou Patricius

Pro okamžité spojení s Vámi vybranou kartářku vytočte na svém telefonu číslo 906 500 505 (50 Kč/min) —> po krátkém úvodu zvolte číslo linky dané kartářky a jste ihned přepojeni !

Můžete také využít levnějšího volání s registrací již od 28,- Kč/min  —> po registraci a dobití balíčku minut vytočte na svém telefonu číslo 226 218 856 —> po krátkém úvodu zvolte číslo linky dané kartářky a jste ihned přepojeni !