Milena – linka č. 91

věštkyně, čarodějka, cikánské karty, partnerské vztahy, tarot, věštění z kávového logru, magie

Zdravím a vítám každého z Vás, který se dostal až se a hledá odpovědi na své otázky !

Mé jméno je Milena a již více než 30 let je mi velmi blízké vše tajemné a okultní. Má babička byla jasnovidka a čarodějka, má dnes již nežijící maminka také a tento dar se u nás v rodině dědí z generace na generaci a ani já na tom nejsem jinak. Nahlížím s pokorou do klientovi budoucnosti za pomoci cikánských karet, tarotu a také pomocí kávového logru, mívám i vize a jasnovidné sny. Jsem kartářka na plný úvazek a jsem zde pro Vás k dispozici velmi pravidelně, protože sama vím jak je důležité mít někoho kdo poradí na blízku když je potřeba. Nikdy nevíte kdy mé služby budete potřebovat… Má hlavní parketa jsou mezilidské vztahy, partnerské i pracovní vztahy, láska, milostné trojúhelníky a jiné peripetie, které osud na cestě životem přináší … trápíte se a hlavou se Vám honí mnoho otázek? Potřebujete znát pravdivou věštbu od zkušené odbornice, nebo získat pomoc v situaci, ve které si nevíte rady? Pak se na mě neváhejte obrátit.

Budu se s láskou těšit na Vaše zavolání
Vaše Milena

Pro okamžité spojení s Vámi vybranou kartářku vytočte na svém telefonu číslo 906 500 505 (50 Kč/min) —> po krátkém úvodu zvolte číslo linky dané kartářky a jste ihned přepojeni !

Můžete také využít levnějšího volání s registrací již od 28,- Kč/min  —> po registraci a dobití balíčku minut vytočte na svém telefonu číslo 226 218 856 —> po krátkém úvodu zvolte číslo linky dané kartářky a jste ihned přepojeni !