Matyáš – linka č. 16

„Mám dar vidět věci a předvídat událostí, které se stanou.“

Zaměření – láska, práce, finance a zdraví

Speciální oblasti – andělská terapie, partnerské vztahy

Věštecké techniky – mariášové karty, výklad z tarotu, cikánských karet a kyvadla

Praxe – 20+ let

****

O MNĚ

Zdravím a vítám Vás na mém profilu, jmenuji se Matyáš a narodil jsem se ve znamení Býka. Výkladu z karet se věnuji již více než 20 let, jsem kartář a věštec pro kterého žádná otázka není tabu. Věštěním se zabývám už od dětství.  K výkladu mi stačí pouze váš hlas, věk a otázky na danou situaci.

V rámci svých výkladů z karet a věštění budoucnosti propojuji hned několik věšteckých metod, používám více druhů karet a provádím také andělskou terapii.

 Již od dětství mě to vždy táhlo ke kartám, energiím, ezoterice a tajemnu. Moje babička mi po své smrti tento velký dar nahlížet do osudu druhých předala. S kartami jsem dospíval, vykládal přátelům, známým, rodině a vše se postupně začalo plnit, návody tedy vyčtené z knížek nemám. Vše přišlo samo. Postupem času mi chodily různá vidění. Jsem za tento dar vděčný. Pracuji s tarotovými kartami, andělskými kartami, cikánskými kartami a mariáškami. K výkladu používám také své kyvadlo, které mi po babičce zůstalo.

Jsem vděčný, že pro Vás zde mohu být k dispozici a prostřednictvím svého daru, mohu pomáhat Všem, kteří to potřebují. Pokud chcete a oslovil jsem Vás, využijte nyní možnosti mi zavolat a ptát se na lásku, práci, partnerství … prostě a jednoduše na vše co Vás zajímá, či Vám nedá spát. Budu se srdečně těšit na vaše zavolání a že vám můžu být v čemkoli nápomocný. Matyáš

****

Co o mně říkají spokojení klienti?

Opravdu člověk na správném místě – lince 😊 Jakmile jsem mu zavolal, nevolám už nikam jinam. Doporučuji každému a velmi děkuji za povzbudivá a pravdivá slova. Pavel

Doporučuji. Výborný věštec. Odpověděl přesně, fakt super. Sandra

****

Jak Vám mohou pomoci mé služby?

Karty vám odpoví na vaše otázky:

Jak se rozhodnout v dané životní situaci?

Kdy mě potká spřízněná duše?

Jak se bude vyvíjet náš vztah?

Najdu si lepší práci? A kdy?

Jak můžu změnit svůj život?

Můžu očekávat zlepšení zdravotního stavu?

Chcete vědět, jak se vymanit z toxického vztahu?

Budu v životě bohatá a šťastná?

****

Pro okamžité spojení s Vámi vybranou kartářku vytočte na svém telefonu číslo 906 500 505 (50 Kč/min) —> po krátkém úvodu zvolte číslo linky dané kartářky a jste ihned přepojeni !

Můžete také využít levnějšího volání s registrací již od 28,- Kč/min  —> po registraci a dobití balíčku minut vytočte na svém telefonu číslo 226 218 856 —> po krátkém úvodu zvolte číslo linky dané kartářky a jste ihned přepojeni !