Margaret – linka č. 32

„Není ostudou do bláta padnout, ale v něm zůstat – pomůžu Vám z něj vstát“. Pomohu Vám vyřešit všechny Vaše problémy a starosti ve všech oblastech života.“

Zaměření – vztahy, otázka ANO-NE, láska, zdraví, peníze

Speciální oblasti – andělská terapie, magie bylin a léčivých kamenů,

Věštecké techniky – výklad z cikánských karet, tarotu snů, OSHO-ZEN tarotu a andělských.

Praxe – 20 let

****

O MNĚ

Moc Vás tímto zdravím, jsem kartářka, věštkyně a čarodějka Margaret. Vždy ráda poradím, pomohu a najdu cestu i řešení ve Vaší situaci, od toho jsem přece tady. Za pomoci tarotových karet a napojení se na Vaše myšlení využiji své dlouholeté věštecké schopnosti a pootevřu dveře do Vaší budoucnosti.

Jsem profesionálka a s kyvadlem, věšteckou koulí, numerologií a astrologií pracuji už téměř 20 let. Mohu poradit v oblasti magie, bylinek i léčivých kamenů, které mají zaručený výsledek. K výkladu používám tarot snů, cikánské karty, OSHO-ZEN tarot a také karty andělské.

Odpovím na všechny otázky týkající se práce, financí, lásky, vztahů, zdraví i rodiny. Zeptejte se a karty naznačí cestu osudu. Pomohu Vám vyřešit všechny problémy a starosti ve všech oblastech života.

Navazuji také spojení s anděly a posílám léčivou andělskou energii, která odblokuje negativní energie z těla a pomůže Vám k osobnímu štěstí. Jsou ve Vašich životech situace, kdy nevíte kudy kam a nedokážete se rozhodnout? Pak využijte služeb, které Vám nabízím … Společně to zvládneme! S úctou Vaše Margaret

****

Co o mě říkají spokojení klienti?

Výborná a laskavá. Renata

Výklad byl až neuvěřitelně přesný. Až budu zase potřebovat, určitě se ozvu. Děkuji. Olga

****

Jak Vám mohou pomoci mé služby?

****

Karty vám odpoví na vaše otázky:

Zůstat či odejít?

Jak si přitáhnout lásku či bohatství?

Proč se mi pořád dějí stejné věci?

Jak se bude vyvíjet náš vztah?

Kdy potkám toho pravého / pravou?

Zvládnu nynější situaci?

Jak můžu změnit svůj život?

Vyřeší se můj problém do měsíce?

****

Pro okamžité spojení s Vámi vybranou kartářku vytočte na svém telefonu číslo 906 500 505 (50 Kč/min) —> po krátkém úvodu zvolte číslo linky dané kartářky a jste ihned přepojeni !

Můžete také využít levnějšího volání s registrací již od 30,- Kč/min  —> po registraci a dobití balíčku minut vytočte na svém telefonu číslo 226 218 856 —> po krátkém úvodu zvolte číslo linky dané kartářky a jste ihned přepojeni !