Magda – linka č.24

vědma, mariášové karty, tarot, numerologie, rozbory, partnerské vztahy, energie

Zdravím a vítám Vás na naší věštírně
Mé jméno je Magda a pracuji pro Vás jako kartářka již více než 20 let. K této zajímavé profesi plné tajemství a okultních praktik jsem se dostala úplnou náhodou, vždy jsem byla realistka, která na takové hlouposti jako byl výklad karet a předpověď budoucnosti nikdy nevěřila. Jsem povoláním advokátka a tyto věci mi zprvu nebyly blízké …

Poté se mi dostaly do rukou mé první karty a já ze zvědavosti začala vykládat, k mému úžasu se mi plně otevřela má intuice a spojení s kartami sílilo, po desítkách úspěšných a splněných věšteb kamarádkám a známým, jsem sama pochopila hlubší význam toho všeho pro mě tehdy nového. dnes již vím, že výklad karet a věštění není hloupost, provází nás již několik tisíc let, tak stejně jako advokacie. Mohu vám nabídnout poradenství v oblasti lásky, zdraví, práce, financí, partnerství, dětí a mnoho dalších životních oblastí, se kterými máte problém a kterých se týkají Vaše otázky. k výkladu a celé věštbě přistupuji velmi profesionálně a můžete se spolehnout na plnou diskrétnost našeho rozhovoru. K výkladu používám nejraději mariášové karty, mohu ale také vyložit tarot, který je zrcadlem Vaší duše. Výklad karet mimo jiné také propojuji s numerologií. Žádná otázka u mě není tabu a nemusíte se bát zeptat i na věci, které nejsou úplně běžné, ráda Vám poradím ve všech oblastech Vašeho života. Přesvědčte se sami, jak přesné a pravdivé mé výklady jsou.

Srdečně se těším na Vaše zavolání

Vaše Magda

Pro okamžité spojení s Vámi vybranou kartářku vytočte na svém telefonu číslo 906 500 505 (50 Kč/min) —> po krátkém úvodu zvolte číslo linky dané kartářky a jste ihned přepojeni !

Můžete také využít levnějšího volání s registrací již od 28,- Kč/min  —> po registraci a dobití balíčku minut vytočte na svém telefonu číslo 226 218 856 —> po krátkém úvodu zvolte číslo linky dané kartářky a jste ihned přepojeni !