Luděk – linka č. 59

kartář, věštec, psychotronik, léčitel, tarot, karty lenormand, partnerské vztahy, energie, čištění čaker

Vítám Vás,
Mé jméno je Luděk a pracuji pro Vás jako kartář, věštec, psychotronik a energetický léčitel.
Jednoho krásného dne jsem sám zavítal k léčiteli se svými problémy. On se na mě podíval, provedl „rituál“ a mě se ještě ten den udělalo lépe, začal jsem tedy pátrat po tom, proč se tak stalo a zda nemám také dar pomáhat lidem. Můj léčitel používal i kyvadlo, což byla má první věc o kterou jsem v rámci ezoteriky projevil osobní zájem, začal učit vzdělávat, poznávat a následně byl zasvěcen do mnoha tajů této rozmanité disciplíny, kterou ezoterika bez pochyb je. Po delší době co jsem s kyvadlem pracoval jsem začal kombinovat tuto práci s kartami, konkrétně Tarotem.

S TAROTEM jsem se začal seznamovat a brát jej všude a denně s sebou. Brzy ke mě karty začaly promlouvat a já pochopil a plně příjmul svůj dar.Vše najednou s kartami začalo zapadat a staly se součástí mého života jako pomocníci, poslové zpráv a také směru kam a jak se vydat. Vykládám mimo jiné z karet Lenormand a Cikánských karet, které se staly také mými oblíbenými. Nikdy bych nevěřil jak silné pouto mezi kartami a člověkem může vzniknout…

Výklady karet také doplňují o kyvadlo, a pro klienty připravím rady na míru na jejich trápení. Díky kyvadlu jsem schopen bezpečně odpovědět na otázky ohledně zdraví, nebo otázky, na které potřebujeme znát konkrétní odpověď ano či ne. Kyvadlo dokáže předpovědět, říct přibližné datum událostí, např. „Kdy se mi ozve.“ nebo „Kdy se mi zlepší situace, ve které jsem.“

Pokud Vás cokoliv trápí, ať už problémy, či životní postoje a situace, nebo chcete vědět co Vás čeká, či hledáte stále cestu jak řešit svůj život a nechcete slyšet jen sladké a krásné řeči, ale jste připraveni přijmout i realitu taková jaká je můžete mi zavolat, jsem pro Vás zde na Věštírně Harmonie dostupný a čekám na Vaše zavolání.

Rád Vám pomohu a povedu Vás cestou života, která není vždy dle našich představ.
Těším se na zavolání – Váš Luděk

Pro okamžité spojení s Vámi vybranou kartářku vytočte na svém telefonu číslo 906 500 505 (50 Kč/min) —> po krátkém úvodu zvolte číslo linky dané kartářky a jste ihned přepojeni !

Můžete také využít levnějšího volání s registrací již od 30,- Kč/min  —> po registraci a dobití balíčku minut vytočte na svém telefonu číslo 226 218 856 —> po krátkém úvodu zvolte číslo linky dané kartářky a jste ihned přepojeni !