Lenka – linka č. 71

vědma, intuitivní tarot, magické karty, výklad snů, partnerské vztahy

Zdravím Vás,
mé jméno je Lenka a pracuji pro Vás jako kartářka a vědma.

Denně se na mě obracíte s různými otázkami, láska, partnerství, finance, děti, rodinné a pracovní záležitosti a mnoho dalšího. Skrze své napojení na Váš hlas a datum narození jsem Vám schopna z orákula předat pravdivou věštbu Vaší budoucnosti. K věštbě používám tarot a také vlastnoručně vyrobené karty. Vždy se snažím předat Vám pravdivé poselství.

Neváhejte se na mě obrátit s jakýmkoliv dotazem, budu se vždy snažit podat erudovanou a pravdivou předpověď všech budoucích událostí. Poodhalím Vám váš osud, sdělím jaké úkoly na Vás ještě čekají a budu vám nápomocna s jejich řešením. Specializují se na partnerské vztahy a mimo jiné se také zabývám výkladem snů. Sny mohou mnohé prozradit. Nebojte se ptát ! Mé motto zní „ Lépe řešit hned, než se vnitřně trápit “. Pokud Vás můj profil zde na Věštírně zaujal, neváhejte mi zavolat.

Budu se s láskou těšit na Vaše zavolání.
Vaše Lenka

Pro okamžité spojení s Vámi vybranou kartářku vytočte na svém telefonu číslo 906 500 505 (50 Kč/min) —> po krátkém úvodu zvolte číslo linky dané kartářky a jste ihned přepojeni !

Můžete také využít levnějšího volání s registrací již od 28,- Kč/min  —> po registraci a dobití balíčku minut vytočte na svém telefonu číslo 226 218 856 —> po krátkém úvodu zvolte číslo linky dané kartářky a jste ihned přepojeni !