Kateřina – linka č. 31

Zaměření – láska, vztahy, zdraví i domácích mazlíčků, práce, finance a nemovitosti.

Speciální oblasti – odblokování zdravotních problémů, napojení na zesnulé i dobíjení
andělskou energií aj domácím mazlíčkům

Věštecké techniky – Reiki , kyvadélka a vzkazy od andělů, andělské karty

Praxe – 23 let

****

O MNĚ

Dovolte mi srdečně Vás přivítat,
Jsem obdařená žena s darem, který vám může poskytnout pomoc a útěchu i v těch nejtěžších životních situacích. Jsem jasnovidka, léčitelka a andělská terapeutka, která předává poselství a energii z vyšších sfér pomocí kyvadla.

Můj život a práce s anděly započal již v dětství, kdy mi mé drahé babička, také jasnovidka, odkázala svůj dar a zasvětila mě do tajemství andělského světa. Od té doby jsem se neustále vzdělávala a prohlubovala své schopnosti, abych mohla lépe a efektivněji pomáhat druhým.

Po zjevení se mi anděla v podobě světelných pulsů jsem začala využívat také andělské tarotové karty. Je to nástroj, který mi umožňuje lépe porozumět zprávám andělů a interpretovat je pro vás. Ačkoliv s tímto nástrojem pracuji profesionálně již po mnoho let, stále na sobě pracuji a dále se vzdělávám, abych byla schopna lépe a hlouběji číst z karet.

Mým posláním je spojovat se s andělskou energií a pomáhat lidem překonávat zdravotní problémy, řešit rodinné a partnerské vztahy nebo napomáhat k otěhotnění. Mým unikátním darem je i schopnost vidět do budoucnosti, napojit se na duše zesnulých a komunikovat s nimi.

Andělé jsou mezi námi a já jsem toho byla svědkem, když se mi jednou ukázali v převleku mé dcery, když odjela do práce. Jsem tady, abych vám mohla díky andělské energii pomoci se vším, co vás trápí.

Pokud máte jakékoliv otázky týkající se vaší současné situace, budoucnosti nebo minulosti, neboť jestli se například ptáte: „Jak dopadne můj pracovní pohovor?“ nebo „Co mi chce současná situace naznačit?“, neváhejte se na mě obrátit.

Jak Vám mohou pomoci mé služby?

Karty vám odpoví na vaše otázky

· Jak se odpoutat od partnera, resp. jak se vymanit z toxického vztahu?

· Kdy se objeví nová láska?

· Odpustí Vám? Odpustíte Vy jemu / jí a co se stane pak?

· Chcete podrobně rozebrat vztah z hlediska karmického zatížení?

Co Vás čeká do 3 měsíců? Jak to budete mít se zdravím a hojností?

Těším se. S láskou, Káťa

Pro okamžité spojení s Vámi vybranou kartářku vytočte na svém telefonu číslo 906 500 505 (50 Kč/min) —> po krátkém úvodu zvolte číslo linky dané kartářky a jste ihned přepojeni !

Můžete také využít levnějšího volání s registrací již od 28,- Kč/min  —> po registraci a dobití balíčku minut vytočte na svém telefonu číslo 226 218 856 —> po krátkém úvodu zvolte číslo linky dané kartářky a jste ihned přepojeni !