Irina – linka č. 42

Zaměření – peníze, bohatství, zdraví, láska, vztahy peníze, zdraví

Speciální oblasti – vhledy, partnerství, přilákání hojnosti

Věštecké techniky – výklad z cikánských karet, napojení

Praxe – 30 let

****

O MNĚ

Mé jméno je Irina a již 30 let poskytuji přesné a jasné výklady z cikánských karet. Svou práci miluji a vykonávám ji s velkou vášní, protože je to mé životní poslání a radost. Můj výklad je velice unikátní, protože dokáži kombinovat své intuitivní schopnosti s hlubokým porozuměním cikánských karet.

Často slýchám otázky, jak je možné, že to vím.. A já jen tiše odpovím – to mé karty.. Mám skutečný dar a je mi ctí, že ho mohu s Vámi sdílet.

Doufám, že právě Vám pomohu objasnit vaše otázky a pochybnosti týkající se budoucnosti. Jsme přesvědčen, že mé schopnosti a zkušenosti budou pro Vás velkým přínosem.

****

Jak Vám mohou pomoci mé služby? 

****

Kdy se objeví nová láska?

Odpustí Vám? Odpustíte Vy jemu / jí a co se stane pak?

Chcete podrobně rozebrat vztah z hlediska karmického zatížení?

Jak bude vypadat můj vztah, moje zdraví a práce?

Děti a rodina – vše co Vás napadne a trápí

Odpověď na jakoukoliv otázku Vašeho srdce

****

Pro okamžité spojení s Vámi vybranou kartářku vytočte na svém telefonu číslo 906 500 505 (50 Kč/min) —> po krátkém úvodu zvolte číslo linky dané kartářky a jste ihned přepojeni !

Můžete také využít levnějšího volání s registrací již od 28,- Kč/min  —> po registraci a dobití balíčku minut vytočte na svém telefonu číslo 226 218 856 —> po krátkém úvodu zvolte číslo linky dané kartářky a jste ihned přepojeni !