Hanah – linka č. 44

„I když je nyní Vaše přítomnost jakkoli komplikovaná či nepřehledná, pamatujte, že vždy existuje řešení a společně ho určitě najdeme.“

 

Zaměření – mezilidské vztahy, rodina, láska, práce, finance a zdraví

Speciální oblasti – karma, numerologie, energetické a partnerské rozbory

Věštecké techniky – výklad z tarotu, kyvadlo

Praxe – 30 let

****

O MNĚ

Pracuji s bílou magií a ovládám numerologii, díky které mohu detailněji odpovídat na vaše dotazy. Mé jméno je Hanah a již více než 30 let, co jsem sama poprvé v životě potřebovala pomoc od kartářky, tehdy jsem ještě nevěděla, že sama budu pomáhat lidem. U výkladu mi tehdy kartářka sdělila, že mám velký dar a silné napojení.

Začala jsem se tedy o ezoteriku a New Age směry zajímat více a dnes již několik let touto cestou pomáhám těm, kteří mě o pomoc požádají. Ke svým výkladům používám tarotové karty, které jsou schopné velmi přesně zobrazit Vaši minulost, současnost i budoucnost.

K doplnění veškerých informací používám kyvadlo a karmickou numerologii. Vždy se snažím podat věštbu z více úhlů a najít cestu k řešení všech problémů. Jsem tady pro vás ve chvílích, kdy to potřebujete. Budu se s láskou těšit na Vaše zavolání. S láskou Vaše Hannah

****

Co o mně říkají spokojení klienti?

Jste jediná z věštírny Harmonie, která mi pověděla pravdu, která se teď udála. Všechno do puntíku. Děkuji. Lucie

Žasla jsem nad tím, jak jste s minimem informací věděla, tak hodně… Určitě se znovu ozvu. Díky. Magda

****

Jak Vám mohou pomoci mé služby?

Karty vám odpoví na vaše otázky:

Potřebujete vědět, jak se rozhodnout?

Chcete vědět, jak se vymanit z toxického vztahu?

Hledáte odpověď na životní otázky?

Co Vás čeká do konce roku?

Karmická zátěž Vaší osoby

Jak můžu zlepšit svůj momentální život?

Jak souvisí minulý život se stávajícím?

Jak se bude vyvíjet náš vztah?

****

Pro okamžité spojení s Vámi vybranou kartářku vytočte na svém telefonu číslo 906 500 505 (50 Kč/min) —> po krátkém úvodu zvolte číslo linky dané kartářky a jste ihned přepojeni !

Můžete také využít levnějšího volání s registrací již od 28,- Kč/min  —> po registraci a dobití balíčku minut vytočte na svém telefonu číslo 226 218 856 —> po krátkém úvodu zvolte číslo linky dané kartářky a jste ihned přepojeni !