Hana – linka č. 57

„Stačí jen krůček k odpovědím, které mohou změnit Váš život“.

 

Zaměření – rodina, láska, práce, finance a zdraví

Speciální oblasti – numerologie, rozbor osobnosti

Věštecké techniky – kyvadlo, výklad osudu z Crowleyho tarotu a cikánských karet

Praxe –  30 let

****

O MNĚ

Mé jméno je Hana a karty pro Vás vykládám již dlouhá léta na profesionální úrovni.  K této velmi zajímavé a milované práci jsem se dostala ve chvíli tzv. lucidního snění, kdy jsem v polospánku a polobdělosti slyšela šepot, který říkal TAROT, TAROT.

Neváhala jsem a zašla do svého oblíbeného čarokrámku a koupila si své první vykládací karty Crowleyho tarotu. Ihned po rozbalení jsem věděla, že se tyto vykládací karty stanou prodlouženou rukou mého vědomí. Začala jsem vykládat přátelům a známým, postupně se mé věštby plnily a já získávala na doporučení nové a nové klienty.

Do týmu věštírny Harmonie přicházím hlavně proto, abych Vám pomohla rozkrýt cestu Vaší budoucnosti. Odpověděla na všechny otázky, které Vás trápí a potřebujete na ně znát odpověď. Ráda Vám poradím v oblasti vztahů, lásky, partnerství, práce, dětí a všech důležitých otázek týkajících se Vašeho života.

Ke svým výkladům používám kormě tarotu také mariášové karty, kyvadlo a celý výklad obohacuji o poznatky z numerologie a rozboru osobnosti daného jedince či tazatele. Pokud hledáte erudovaný a profesionální přístup, jste na správné adrese. Nebojte se ptát … Těším se na Vás. Vaše Hana

****

Co o mně říkají spokojení klienti?

 Paní Hana, moc děkuji za povzbudivou odpověď, která se i skutečně stala. 😊 Přeji všechno dobré v životě.  Libuše

Nevěřila jsem, ale na doporučení jsem zavolala a nelituji. Velmi jste mi pomohla… Děkuji. Josefína

Jak Vám mohou pomoci mé služby?

Karty vám odpoví na vaše otázky:

Co mě čeká v blízké budoucnosti?

Odpovědi na otázky ANO-NE?

Jak dopadne Vaše zkouška nebo pracovní pohovor?

Kdy se ukáže konečně ten pravý/ pravá?

Jak můžu zlepšit svůj momentální život?

Mám zůstat nebo odejít?

Zdraví, peníze a láska – co mě čeká?

Majetkové záležitosti a dědictví – jak vše dopadne?

****

Pro okamžité spojení s Vámi vybranou kartářku vytočte na svém telefonu číslo 906 500 505 (50 Kč/min) —> po krátkém úvodu zvolte číslo linky dané kartářky a jste ihned přepojeni !

Můžete také využít levnějšího volání s registrací již od 28,- Kč/min  —> po registraci a dobití balíčku minut vytočte na svém telefonu číslo 226 218 856 —> po krátkém úvodu zvolte číslo linky dané kartářky a jste ihned přepojeni !