Elen – linka č.69

„Pomůžu Vám rozhodnout se a najít správnou cestu životem. Pokud vás trápí jakýkoliv problém, jsem tu vždy pro Vás.“

 

Zaměření – vztahy, problémy v práci, závislosti, zdraví, finance

Speciální oblasti – rituály, ochrana od černé magie, energetické rozbory

Věštecké techniky – výklad z tarotu a cikánských karet

Praxe – 50 let

****

O MNĚ

Mé jméno je Elen a výkladem karet, tarotu a také bílou magií se zabývám od dětství, nyní tedy již více než 50 let. Jsem typická romská kartářka s velkým temperamentem a chutí do života. Ovšem tato práce je pro mě umění a také velký dar, který mi dává možnost předávat Vám všem odpovědi na otázky, které Vás trápí.

Nevíte, jak se máte rozhodnout? Ukážu vám cestu, když si zvolíte mezi více možnostmi. Nebojte se ptát na lásku, práci, finance a další důležité aspekty života. Jsem tu od toho abych Vám poradila a pomohla. Jsem ke svým klientům vždy upřímná a snažím přesně předat poselství, které Vám karty chtějí sdělit. Mohu Vám také poradit v oblasti bílé magie, ochranných kouzel a aromaterapii.  Budu se snažit Vám vždy podat pomocnou ruku a odvést kvalitní práci.

Pro dosažení Vašich přání vytvářím rituály na míru a také nabízím magickou ochranu od černé magie, kleteb a uřknutí. Svým klientům jsem již mnohokrát navrátila chuť do života, vedu je ke světlu, lásce, dobru, víře, trpělivosti a harmonii. Budu se těšit na Vaše zavolání. Vaše kartářka Elen.

Co o mně říkají spokojení klienti?

Pro mě jste nejlepší ze všech. Cením si toho, že do detailu povíte všechno, bez okolků. Doufám, že se mi předpověď splní, stejně jako ty předešlé. Děkuji mnohokrát. Aneta

Nesmírně šikovná paní. Velmi dobře mi opakovaně poradila. Ráda se k ní vracím. Jana

****

Jak Vám mohou pomoci mé služby?

****

Karty vám odpoví na vaše otázky:

Je to ten pravý?

Budu mít dítě?

Co ke mně cítí?

Jak se bude vyvíjet náš vztah?

Kdy potkám toho pravého / pravou?

Zvládnu nynější situaci?

Jak můžu změnit svůj život?

Můžu očekávat zlepšení zdravotního stavu?

****

Pro okamžité spojení s Vámi vybranou kartářku vytočte na svém telefonu číslo 906 500 505 (50 Kč/min) —> po krátkém úvodu zvolte číslo linky dané kartářky a jste ihned přepojeni !

Můžete také využít levnějšího volání s registrací již od 28,- Kč/min  —> po registraci a dobití balíčku minut vytočte na svém telefonu číslo 226 218 856 —> po krátkém úvodu zvolte číslo linky dané kartářky a jste ihned přepojeni !