Camila – linka č.66

„Pokud nevíte jak dál a potřebujete pomoc, jsem tu pro Vás a ráda pomohu.“

 

Zaměření – láska, práce, peníze, partnerství a děti

Speciální oblasti – energetická a andělská terapie, runy, odblokování, čakry

Věštecké techniky – výklad z runových a tarotových karet

Praxe – 25 let

****

O MNĚ

Nabízím Vám pomoc, radu, vysvětlení. Je jen na Vás, jak se vším, co Vám mé karty sdělí budete nakládat. Mé jméno je Camila a více než 25 let pro Vás pracuji jako kartářka, vědma a energetická terapeutka. Ke svým výkladům používám mnoho druhů karet, mimo jiné tarot v kombinaci s runovými kartami a také napojení na Universum a Anděly. Tato práce je pro mě dar, který používám ku pomoci Vám všem, kteří hledají odpovědi na své cestě životem.

Opravdová věštkyně Vás nesmí do ničeho nutit, nesmí Vás programovat. Pokud to dělá není dobrá. Měla by být oporou a dokázat erudovaně poradit v různých životních situacích. Pokud chcete pravdivou věštbu od opravdové kartářky, neváhejte se na mě obrátit.

Řešíte těžkou situaci a nevíte, jak se máte rozhodnout? Potřebujete poradit a vybrat směr, který pro Vás bude vhodný? Jsem zde pro Vás, abych Vám pomohla, poradila a sdělila vše co Vám karty o Vašem osudu chtějí vyjevit. Mohu Vám také pomoci v oblasti energií, odblokovat negativní energie, vyčistit čakry, naklonit štěstí na Vaši stranu. Nebojte se ptát a požádat o pomoc. Bývám pro Vás pravidelně připojená v pondělí, středu a čtvrtek vždy po 17 hod. a v neděli po 20 hod. Těším se na Vaše zavolání. Vaše Camila.

****

Co o mně říkají spokojení klienti? 

Byla jsem v krizi a z této krize jste mě dostala. Je vidět, že to děláte ze srdce, a ne pro peníze. Jste anděl. Už jen Vám budu volat. Děkuji. Petra

****

Jak Vám mohou pomoci mé služby?

Karty vám odpoví na vaše otázky:

Potřebujete přivolat do Vašeho života lásku?

Bude můj projekt úspěšný? Mám do toho jít? 

Jsou mé vztahy bez karmické zátěže?

Proč přitahuji stále stejné partnery?

Jak souvisí minulý život se stávajícím?

Jak můžu změnit svůj život?

Můžu očekávat zlepšení zdravotního stavu?

Chcete vědět, jak se vymanit z toxického vztahu?

****

Pro okamžité spojení s Vámi vybranou kartářku vytočte na svém telefonu číslo 906 500 505 (50 Kč/min) —> po krátkém úvodu zvolte číslo linky dané kartářky a jste ihned přepojeni !

Můžete také využít levnějšího volání s registrací již od 28,- Kč/min  —> po registraci a dobití balíčku minut vytočte na svém telefonu číslo 226 218 856 —> po krátkém úvodu zvolte číslo linky dané kartářky a jste ihned přepojeni !