Anne – linka č. 61

„Vesmír mě inspiruje k duchovnu a k pomoci lidem. Pomohu každému z vás.“

Zaměření – rodina, láska, práce, finance a zdraví

Speciální oblasti – koučink, jmenná numerologie, výklad z ruky, energetické a partnerské rozbory

Věštecké techniky – výklad z tarotu, cikánských a magických karet

Praxe – 30 let

****

O MNĚ 

Mé jméno je Anne, v běžném životě pracuji jako advokátka v jedné advokátní kanceláři mimo to jsem, ale vášnivá a zapálená kartářka a poradkyně zaměřující se na vztahovou a životní problematiku. Prvotní seznámení s kartami proběhlo před několika lety u kolegyně, která semnou sdílí kancelář, její obrázkové vykládací karty mi okamžitě padly do oka a já v sobě objevila dar číst z nich budoucnost. Nejprve jsem vykládala kamarádkám a známým, vše se postupně začalo plnit a já se rozhodla poskytovat nejen právní, ale i ezoterické poradenství.

Mojí specialitou jsou partnerské vztahy, tuto problematiku řeším nejčastěji a mé karty přesně a pravdivě odpoví na otázky týkající se Vaší budoucnosti. Trápí Vás partnerský či pracovní vztah? Neumíte se správně rozhodnout? Řešíte partnerský trojúhelník? Máte hlavu plnou otázek, které Vám nedají spát? Ptejte se mě na cokoliv, žádná otázka není zakázaná.

Snažím se vám vždy podat ucelený pohled na věc, možnosti řešení problému a radu, která Vám ušetří mnoho trápení. Karty a vize ke mně promlouvají a mohou Vás upozornit na co si dát pozor, čeho se vyvarovat a co Vás může na Vaší cestě k dosažení cíle zdržet. Ptejte se podám Vám pomocnou ruku a společně dokážeme dojít k cíli. Neváhejte se na mě kdykoliv obrátit. Budu se těšit na Vaše zavolání. S láskou Anne

****

Co o mně říkají spokojení klienti?

 

Opravdu skvělý výklad. 😊 Přeji všechno dobré v životě.  Kamila

Paní Anne máte úžasný dar.. Nevěřila bych, ale vše se stalo realitou. Všem Vás doporučím! … Děkuji. Mirka

****

Jak Vám mohou pomoci mé služby?

Karty vám odpoví na vaše otázky:

Co mě čeká v blízké budoucnosti?

Odpovědi na otázky ANO-NE?

Jak dopadne Vaše zkouška nebo pracovní pohovor?

Kdy se ukáže konečně ten pravý/ pravá?

Jak můžu zlepšit svůj momentální život?

Mám zůstat nebo odejít?

Zdraví, peníze a láska – co mě čeká?

Majetkové záležitosti a dědictví – jak vše dopadne?

****

Pro okamžité spojení s Vámi vybranou kartářku vytočte na svém telefonu číslo 906 500 505 (50 Kč/min) —> po krátkém úvodu zvolte číslo linky dané kartářky a jste ihned přepojeni !

Můžete také využít levnějšího volání s registrací již od 28,- Kč/min  —> po registraci a dobití balíčku minut vytočte na svém telefonu číslo 226 218 856 —> po krátkém úvodu zvolte číslo linky dané kartářky a jste ihned přepojeni !