Adriana – linka č.31

Jmenuji se Adriana, výkladu karet a spirituálnímu poradenství se věnuji už více jak 10 let. Vždy mě zajímaly věci mezi nebem a zemí, magie, bylinky a také síla drahých kamenů.

Všechny tyto znalosti a dovednosti dnes využívám k tomu, abych Vám všem pomáhala.

Při rozhovoru s vámi používám tarotové, andělské a cikánské karty, které mi ukáží nejen Vaši budoucnost, ale i minulost a přítomnost, což je velmi důležité, protože většina našich dnešních i budoucích problémů má své kořeny v minulosti.

Pomůžu vám řešit věci, které se již staly a vás pořád trápí. Rovněž s vámi mohu rozebrat vaši současnou situaci a zjistit, co děláte špatně. Pokud nevíte kudy kam ukážu vám možnosti a poradím, co by pro vás bylo nejvhodnější. Osud je zvratitelný, takže to, že se vám v tuto chvíli nedaří neznamená, že to nemůžete změnit! Jen musíte vědět jak a také musíte být připraveni na to, co vám osud chystá, abyste nebyli zaskočeni. Budu se Vám snažit vždy kvalitně pomoci ve Vaší současné situaci. Jsem tu pro Vás … s láskou Adriana

Pro okamžité spojení s Vámi vybranou kartářku vytočte na svém telefonu číslo 906 500 505 (50 Kč/min) —> po krátkém úvodu zvolte číslo linky dané kartářky a jste ihned přepojeni !

Můžete také využít levnějšího volání s registrací již od 28,- Kč/min  —> po registraci a dobití balíčku minut vytočte na svém telefonu číslo 226 218 856 —> po krátkém úvodu zvolte číslo linky dané kartářky a jste ihned přepojeni !