Každý z vás jistě ví, jaký se píše rok, nyní, když dávám dohromady tento článek, jsme na sklonku roku 2015. Jaký ale rok právě žijete z numerologického hlediska? V minulém článku jsme se naučili jak zjistit své osobní životní číslo neboli životní cestu dle našeho data narození. Osobní roční vibrace má s tímto číslem jistou návaznost, neboť také sleduje devítileté cykly složené z jednotlivých roků, které jsou nikoliv napojeny na kalendářní rok, ale počítají se od narozenin do dalších narozenin každého jedince. Ke každé roční vibraci je také připojena jedna karta z velké arkány tarotových karet a tím také průběh vašeho roku charakterizuje.
Abychom zjistili v jaké konkrétní roční vibraci se nacházíme, postupujeme takto:
Sečteme si všechna čísla data vašich posledních narozenin:
Například jste měli narozeniny: 4.6.2015
4 + 6 + 2 + 0 + 1 + 5 = 18 = 1 + 8 = 9
V tuto chvíli se nacházíme tedy v roční vibraci čísla 9 až do narozenin 4.6.2016, kdy přejdeme do roku 1.
Kontrolní výpočet: 4 + 6 + 2 + 0 + 1 + 6 = 19 = 1 + 9 = 10 tj. číslo 1
A takto budeme procházet jednotlivými ročními vibracemi od narozenin do narozenin 2, 3, 4, 5 … až do čísla 9 a poté opět na číslo 1.
Co ale jednotlivé roční vibrace znamenají:
Vibrace osobního roku čísla 1 Je to rok nových začátků. Je vhodné v něm začít něco nového a prosadit se. Je to nejdůležitější rok celého cyklu, Další roky v podstatě jen vyprávějí příběh, který v něm začal.
Možnosti: Láska na první pohled, změna bydliště, dlouhodobé finanční investice, nové zaměstnání, nový začátek po rozvodu, nastoupení nové cesty. Ačkoliv začínáme novou cestu, vibrace roku 1 obvykle nepřitahuje začátek partnerských vztahů, spíše začátek osobního nového života jednotlivce. Vztahy se navazují většinou až v roce 2 a 6.
Tarotová karta: Kouzelník, mág – tvoříme sami svými magickými silami začátek nové cesty, aktivní utváření života, harmonie mezi vědomím a nevědomím. Je odrazem slunce – našeho vědomí.
Vibrace osobního roku čísla 2 – V tomto osobním roce je vhodné si pomáhat, zapojit se do společenského života. Stává se, že se musíme na určitou dobu vzdát nezávislosti, počítat s ostatními, s jejich přáními a činy, Sňatky, ale i rozvody se často konají právě v roce 2, neboť tento rok klade důraz na vztahy.
Možnosti: Zajímavá spolupráce na všech úrovních, v práci, v intelektuální, citové nebo finanční oblasti. Silná citová hnutí. Nové vztahy, nová pracovní partnerství, spolupráce, propojení.
Tarotová karta: Velekněžka – nevědomé síly, intuice, podvědomé schopnosti a talenty, tajemství, láska, pospolitost. Je odrazem Luny – našeho podvědomí.
Vibrace osobního roku čísla 3 – Rok příznivý pro zábavu a společenský život. Obecně to bývá snadný a příjemný rok, přináší mnoho přátelských setkání, úspěchy, dovolené. Můžete ho využít a tvořit na duchovním nebo uměleckém poli.
Možnosti: Profesionální úspěch, otevřené obzory, cestování, tvůrčí inspirace, narození dítěte, dobré hmotné zajištění, ale i finanční neopatrnost, plýtvání, hýření. Na to v roce 3 pozor.
Tarotová karta: Vládkyně – plodnost, hojnost, nevyčerpatelná síla přírody, plodící nový život. Vitalita, kreativita, obohacení, mateřská láska, bohyně. Je odrazem Venuše v býku – hojnost materiální ale i duševní.
Vibrace osobního roku čísla 4 –  Na rozdíl od předchozích roků vám nedovolí se bavit. Je to rok pilné a vytrvalé práce, během kterého musíte bedlivě sledovat vše, co souvisí s vaší profesí a finančním zajištěním Pouze maximální opatrnost a dokonalá organizace zaruší, že tento rok neohrozí vaše bezpečí.
Možnosti: Hmotné problémy, omezení, opožděné plány a platby, přepracovanost.
Tarotová karta: Vládce – zodpovědnost, jistota, struktura, vytrvalost, smysl pro pořádek, potřeba eliminovat situace, ve který nejsme pánem mi ale vnější okolnosti a někdy až bezohledné zneužívání moci. Je odrazem Slunce ve skopci (beran).
Vibrace osobního roku čísla 5 –  Převládá svobodná vůle: můžeme si v podstatě dělat co chceme, změnit náš život, bydliště i city. Pátý rok je často obtížný v partnerském životě, nabádá totiž k nevěrám. Obrat a osvobození od všech omezení. Potřeba změny, neklid a pálení dobrého bydla.
Možnosti: Cestování, obchodní úspěch a hmotný postup, nové vztahy, nebezpečí úrazu či nehody.
Tarotová karta: Velekněz – zvěstovatel a učitel náboženských hodnot, ochranná karta, víra v budoucnost, že jdu správným směrem, základní morální hodnoty. Rozlišení dobra od zla. Je odrazem Slunce ve Střelci.
Vibrace osobního roku čísla 6 –  Vhodný k setkání, svatbě, vše se může v dobré obrátit. Právě v tomto roce se mohou vyřešit právní nebo hmotné problémy, je to tiž symbolem porozumění a harmonie ve vztazích.
Možnosti: Vyšší odpovědnosti na všech úrovních, rozhodování a vybírání, koupě nemovitosti, štěstí ve finančních otázkách.
Tarotová karta: Zamilovaní, milenci – výraz velké lásky, rozhodnutí učiněná z lásky, hluboká milostná zkušenost s nutností rozhodnutí (původně se tato karta jmenovala rozhodnutí). Je odrazem harmonie Venuše/Jupiter a Venuše/Mars.
Vibrace osobního roku čísla 7 –  Spíše intelektuální než materiální rok. Je ideální pro všechny, kdo chtějí studovat nebo rozjímat. Dovoluje totiž duchovní rozvoj a vytvoření významného díla. Nepřeje však společenským kontaktům, finančním operacím ani novým začátkům. Během tohoto roku budete často sami. Bude to však plodná samota. Vyvolává změny, které se mohou velice bolestně dotknout nejzranitelnějších míst jedince. Dochází k bolestivým změnám v partnerských i přátelských vztazích. Tento rok bývá velice složitý a náročný.
Možnosti: Duchovní rozvoj, citová izolace, průtahy. Chce to zkrátka trpělivost.
Tarotová karta: Vůz – velký skok vpřed, často nečekaný, opuštění důvěrně známého překotnou rychlostí z důvodů ctižádosti a hledání ztraceného ráje. Občas dojde k přecenění svých sil a přehnaného sebevědomí. Je odrazem Berana ve smyslu vzepětí sil – hrdina se vydává na cestu a pak následuje pád.
Vibrace osobního roku čísla 8 –  Bývá velmi těžký, zvláště v prvních měsících a zvláště v oblasti financí, často dochází k převodům nemovitostí. Obecně je nutné velice opatrně v tomto roce spravovat majetek, což může vést i k obohacení, když překonáme zbytečné obavy. Je to rok konkrétních závazků i možností uspět a hmotně si zajistit běžný život. Bývá však nepříznivý pro partnerské vztahy, dochází často ke krizím v soužití. Musíte se tedy více snažit o porozumění. Osmička je kartou karmy – rovnováhy a vyrovnání. Jak jste činili v předešlých letech cyklu, tak se vám nyní povede.
Možnosti: Skvělý k ukončení soudní pře. Nehody, zdravotní problémy, někdy ztráta zaměstnání nebo peněz.
Tarotová karta: Spravedlnost (dle crowleyho tarotu) – jasné objektivní poznání, vyváženost, okolí nám vrací to, co jsme vyslali. Konfrontace s následky našich činů, období vystřízlivění, upřednostnění logiky před city.
Je odrazem Jupiter/Mars jako schopnosti se rozhodovat a Venuše ve Vahách – poctivost a vyrovnanost.
Vibrace osobního roku čísla 9 –  V tomto roce bilancujeme. Využijeme příležitost k důkladné inventuře a dokončete pokud možno vše, co jste během tohoto cyklu začali. Zbavte se všeho, co považujete za škodlivé nebo za omezující, ale nic nezačínejte, pokud hrozí neúspěch. Dejte přednost intelektuální činnosti a vztahům se zahraničím. Možná se vám podaří získat si veřejnost nebo publikum. Bilancování a dokončení s sebou může nést také ukončování partnerských a přátelských vztahů, které již odrostly vibraci, která má následovat v dalším devítiletém cyklu. Je třeba v tomto období zmoudřet v prožitého a provést bilanci žebříčku svých hodnot.
Možnosti: Pokud nebyl poslední životní cyklus prožíván pozitivně, pokud se vám mnoho nepovedlo neb jste se nic nenaučili, máte nyní možnost začít znovu a lépe.
Tarotová karta: Poustevník – světec který jde sám a rozdává moudrost. Je to karta ústraní a vnitřního zastavení. Vrchol poznání, bilancování, někdy strach ze samoty a opuštěnosti. Přiblížení se sám sobě. Cvičení ducha, hloubka prožitku a transformace osobnosti.
Vaše Příznaky Transformace