Kdy a jak minerály nabíjet?

Největší sílu načerpají kameny nabité za Úplňku, jelikož světlo Luny je úplné. Kameny se dávají nabít přes noc, kdy načerpají sílu a světlo Měsíce je úplné. Kameny položte nejlépe do misky z přírodního materiálu a nechte venku na přímém měsíčním světle, ale přesvědčte se, že na ně nebude pršet. V případě, že nemáte možnost je nechat nabít venku, postačí je ponechat blízko okna a nechat roztažené rolety. Pro dobití postačí pouze jedna noc. Světlo z Měsíce bude velmi silné i dva dny po Úplňku, proto máte dostatek času pro nabití všech vašich šperků. Ale možná nabudete dojmu, že jste jejich energii naprosto vyčerpali a zaslouží si dobít více jak jednu noc. To už záleží na vás.

Kameny, které byste neměli zapomenout během úplňku nabít?

V podstatě všechny kameny a minerály, které používáte a nosíte nejčastěji. Vaše náramky po celý měsíc absorbují negativní energií z okolí a potřebují očistit a nabrat novou sílu, aby mohly řádně plnit jejich ochrannou roli ve Vašem životě.

Proč je nabíjení kamenů důležité?

Když pracujeme s krystaly a minerály, tak po celou dobu absorbují negativní energie a tím se mění jejich vibrační frekvence. Je to jako když hrajete na kytaru. Poté co jste na ni nějaký čas hráli, ji musíte znovu naladit, abyste ji dostali zpět do dokonalého naladění. Totéž platí i pro vaše náramky, přívěšky  a surové kameny z minerálů.