VÝZNAM: naděje

ASTROLOGIE: Vodnář

VŠEOBECNĚ: naděje, štěstí, úspěch, sebedůvěra, třetí ochranná karta Tarotu

Karta Hvězda je třetí, poslední ochrannou kartou Tarotu. Její třpyt na temné obloze vám pomůže nalézt slibnou cestu k úspěchu a slávě. Stoupáte vzhůru k nejvyššímu dobru, které předáváte dála sdílíte je s ostatními. Přitahujete druhé. Máte originální myšlenky a novátorského ducha. Jste prozářeni šťastným světlem a radostně záříte do svého okolí. Tato karta symbolizuje, že právě v těžkých chvílích vám vysvitne šťastná hvězda.

 

Partnerství

Stojíte pod šťastnou hvězdou a ve vztahu máte dobré vyhlídky. Vaše tužby a naděje se pod šťastnou hvězdou naplňují. Čeká vás spojení s partnerem, po kterém toužíte.

Povolání

Čeká vás úspěch a naděje na plodnou činnost. Pokud trpíte nízkým sebevědomím a obáváte se nezdaru, Hvězda vám poskytne úlevu a zbaví vás úzkostí. Začnete pracovat na nových projektech, které budou sloužit nejen vám, ale i ostatním. Dostane se vám uznání za vykonanou práci.

Denní karta

Dnes stojíte pod šťastnou hvězdou. Ta vás konečně vyvede k vytouženému úspěchu nebo se ve vás díky jejímu působení probudí nová chuť do života. Svou radost budete sdílet s druhými.

Roční karta

Tento rok je rokem nových nadějí a činů. Uskutečňujete své plány, které budou mít dlouhodobý účinek. Máte slibné vyhlídky v lásce i v povolání. Vaše sny a představy začínají získávat reálnou podobu. Hvězdy jsou vám nakloněny.