Střelec

Horoskop na měsíc BŘEZEN

Cítíte ve vzduchu jaro a spřádáte plány na světlou polovinu roku, jak ji nazývali Keltové. Zažijete mnoho dobrodružství podle vašeho gusta a plno z nich neplánovaných, to vás však nezaskočí. Vyčistit hlavu vám pomůže krátká jarní túra, pak uvidíte jasně, co od tohoto roku chcete. Doma to bude sice rutina, ale to je třeba přijmout. Nenechte se ubít všedními dny. Brzy nastane změna, po které toužíte.

Láska a přátelství

Občas si účelově pletete lásku s přátelstvím, protože myslíte, že jedno může hladce přejít do druhého. Výjimečně se to stává, ale na to nespoléhejte. Vztah můžete mít jen s tím člověkem, kde vám to jiskří.

Peníze a práce

Plány na obří kariéru musíte trochu opravit. Jednou to přijde, ale teď na to není správná doba. Máte dobře placenou práci, udržte si ji. Svým nadřízeným musíte dokázat, že nejste přelétavý ptáček.

Rodina a vztahy

Rodina šlape jako hodinky, všichni fungují. Pod povrchem se ale skrývá určitá deziluze. Ta patří hlavně vám, nicméně děti to podvědomě cítí. Podnikněte s nimi něco společně, v prostředí, kde je vám fajn.

Zdraví a kondice

Jste společenští a vídáte mnoho lidí, proto berte vitamin C a D kvůli prevenci nákaz. Prospěje vám také ranní či večerní jogging. Pro dobrý spánek poproste partnera či partnerku o masáž na uvolnění svalů.