Víte, že emoční svoboda vás vyléčí ze všech problémů? Je to velmi jednoduché, zábavné a hlavně účinné. Všichni máte možnost emoční svobody. Hledáte cestu, jak ven z momentální tíživé situace? Nejste jediní. Cestu z problémů hledá mnoho lidí. Problém však tkví v přístupu k situaci, která se jim začne dít. Všichni mají tendenci měnit okolní svět a tím začíná ta správná mela. Málokdo totiž ví, že okolní svět je pouhým iluzorním odrazem toho, co právě prožíváme. Můžete mi oponovat, že svět okolo vás je hmatatelný, reálný, konkrétní, ale přesto vám snadno dokážu, že příčina všeho, co se vám děje, se nachází pouze ve vašem nitru.
Dlouho jsem tomu též nechtěl věřit, ale zjistil jsem zajímavé poznatky přímo ve svém životě. Když jsem byl delší dobu v dobré náladě, svět okolo mne jakoby rozkvetl a vše se mi dařilo. Následně jsem se dostal do jakéhosi útlumu a prožíval delší smutek. Představte si, odrazilo se to snad na všem, co si ve svém životě dovedu představit. Udělal jsem tento pokus i několikrát vědomě a ono to skutečně funguje. Nezbývá mi, než pracovat na vlastní emoční svobodě a stejně tak to učím i své klienty na seminářích nebo cestou terapií.
Emocím neporučíš!
Jistě mi budete říkat, že emocím nemůžete poroučet, protože závisí právě na tom, co se odehrává ve vašem životě. A zde je mezi námi rozdíl! Pochopil jsem totiž, že své emoce musí umět ovládat každý, čímž si určuje kvalitu svého života. A jestliže to neumíte, nezbývá vám nic jiného, než se zkrátka tento způsob myšlení naučit. Vzpomeňte si na své školy. Tam vás učili mnoho nesmyslů, které již dnes ani nepoužíváte a možná si na ně všechny už nepamatujete. Proč tedy nevyzkoušet něco, co může váš život ovlivnit od základů? Jde to poměrně jednoduše.
Dnes pomáhám svým klientům nejen kvantovou vlnou (kvantovka), modrým plamenem ale i způsoby změny mentálního nastavení, protože například nádorová onemocnění mají většinou hlubokou příčinu v emocích. Netušili byste, jak se mnohým lidem ulevilo, když jsme jejich bolesti kloubů řešili právě cestou změny emocí.
Každý má možnost se uzdravit
Naše tělo je úžasný aparát, který nám ukazuje, co děláme špatně, a v momentě, když to nechápeme, vyskytne se nějaká choroba. Uvědomte si, že odstraněním samotné nemoci ještě nemáte vyhráno. Jestliže chcete uzdravit cokoliv ve svém životě, pamatujte si, že prvořadá je příčina, bez ní se nepohnete dále anebo pohnete, ale jen krátkodobě.