Jan – linka č. 11

výklad karet, léčitelství, magie, vztahy

Zdravím každého z Vás, který se dostal až sem a projevil zájem o mé služby,
jmenuji se Jan Honig a pracuji pro Vás jako duchovní učitel, kartář, věštec, léčitel, mág, terapeut a životní kouč.

Můžete mě znát z pravidelných interaktivních ezoterických relací na  EZO.TV – TV BARRANDOV, TV MARKÍZA či TV OSEM. Svůj dosavadní profesní život jsem zasvětil práci a pomoci Vám všem, kteří hledají odpovědi na své otázky, tápají na křižovatkách života, trápí se, řeší zdravotní či osobní problémy a neví si rady.
V rámci osobního vzdělání na světské úrovni jsem si jako středoškolské vzdělání vybral obor ZDRAVOTNICKÉ LYCEUM (komplexní středoškolské vzdělání v oboru zdravotnictví), v rámci vysokoškolského vzdělání poté vedly mé kroky k oboru PRÁVO se specializací na PODNIKÁNÍ a PODNIKOVÝ MANAGEMENT.
V rámci osobního vzdělání na duchovní úrovni patřím mezi špičku v oboru magie, predikce budoucnosti, léčitelství, energetického působení, terapií, zasvěcování do vysokovibračních a multidimenzionálních systémů léčení, životního koučinku a mnoho z dalších ezoterických odvětví. Tento dar se v mé rodině dědil skrze linii žen, má babička byla bylinkářka, má pra-pra-pra babička Aurelie  byla čarodějkou a žila na území dnešního Maďarska a do „učení“ mě také v útlém věku vzala jedna cikánská čarodějka a vědma. V rámci mé osobní praxe a rozšiřování svých dovedností, znalostí a akreditací jsem prošel mnohými certifikovanými kurzy, semináři a zasvěceními po celém světě a získal tak mnohé vědění od nejznámějších a nejúspěšnějších léčitelů terapeutů, kartářek, čarodějek a koučů. Znalosti také získávám nejen z duchovních textů, ale také z channelingů s Vyššími bytostmi, mám také napojení na Akašické záznamy, takže si mohu vyhledat každou inkarnaci Vaší duše a řešit problémy s tím spojené.

Mimo jiné také vedu a řídím jednu z největších tuzemských online věštíren (Věštírna Harmonie) – v rámci které můj tým nejzkušenějších astrologů, numerologů, věštců a kartářek denně radí stovkám z Vás s problémy, které život přináší. Pro zkvalitnění a ucelené pojetí tohoto oboru jsem založil a vedu také jednu z největších tuzemských ezoterických prodejen (Obchod Harmonie) na Horním náměstí 144/34 v mém rodném městě Opavě, kde mě můžete navštívit při osobních setkáních a konzultacích. Má společnost tedy patří k největším tuzemským poskytovatelům komplexních ezoterických služeb. V kamenné prodejně a ESHOPU naleznete více než 4000 druhů zboží – bylin, koření, čajů, olejů, přírodní kosmetiky, svíček, vykuřovadel, ezoterické literatury, energetických šperků, drahých kamenů a výrobků z nich, magických předmětů, dekorací a mnoho dalšího. Součástí této kamenné prodejny je také KAVÁRNA A ČAJOVNA, kde naleznete více než 200 druhů výběrových káv, čajů a sušeného ovoce.

Při své práci s klienty vždy dbám na vysoký standart poskytovaných služeb a diskrétnost. Nabízím Vám tedy v rámci konzultací výklad karet, věštbu a predikci budoucnosti, energetické léčení a odblokování, odstranění negativních energií, kleteb, černé magie a dalších magických úkazů, minulé životy, věštbu z kávové sedliny a čajových lístků, věštbu z křišťálové koule, „magii na zakázku“- komplexní zpracování, vyhotovení a poradenství v oblasti bílé a černé magie, milostné magie, ochranné magie, finanční magie, speciální magie (voodoo, santeria, cikánská magie, Altajská magie, pravoslavná magie aj.) dále také rituálů a seancí, Bachovy květové terapie a Schuslerových tkáňových solí, hermetismu, výrobu amuletů a ochraných škapulířů, ajurvédskou medicínu, gemoterapií, bylinnou poradnu, koučink a mentoring pro osobní rozvoj a jiné …

Všechny nabízené služby provádím při osobních konzultacích v mé diskrétní a privátní kanceláři nebo v rámci telefonických konzultací, popřípadě na vyžádání u klienta.

Veškeré nabízené služby lze provádět také telefonicky, přes SYKPE či jiná média. Při objednání prosím respektujte časovou vytíženost a pevnou cenu za uvedené služby, jsem si plně vědom faktu, že mé služby mohou být cenově vyšší než u jiných kolegů, nehledejte prosím nízkou cenu a zaměřte se na kvalitu, jedná se o Váš život a Vaše bytí …

Nikdy Vám přesně nestanovím dobu mého působení, vše je na domluvě a odvíjí se hlavně od stavu klienta a problémů, které řeší.
Pokud hledáte kvalitní, funkční, pravdivé, diskrétní a věcné služby bez zbytečných „omáček“ , „manipulací“ a „řečí okolo“ neváhejte využít mých služeb. Vy sami posoudíte jaké mé služby jsou.

S úctou a pokorou otevřu Vaši knihu života a pokusím se pomoci v problémech, které Vás tíží.
Přeji Vám všem štěstí, zdravý úsudek a energii na vše potřebné.
Budu se těšit na případné osobní či telefonické „setkání“ …

Pro okamžité spojení s Vámi vybranou kartářku vytočte na svém telefonu číslo 906 500 505 (50 Kč/min) —> po krátkém úvodu zvolte číslo linky dané kartářky a jste ihned přepojeni !

Můžete také využít levnějšího volání s registrací již od 28,- Kč/min  —> po registraci a dobití balíčku minut vytočte na svém telefonu číslo 226 218 856 —> po krátkém úvodu zvolte číslo linky dané kartářky a jste ihned přepojeni !