Rafiga – linka č. 51

vědma, kartářka, tarot, vztahový tarot, andělské karty, energie, reiki, partnerské rozbory

Vítám každého z Vás, který se dostal až sem a projevil zájem o nahlédnutí do své budoucnosti,
mé jméno je Rafiga, pocházím ze Sudánu a v mé krvi koluje umění výkladu karet spojené s touhou pomoci lidem v těžkých situacích ve kterých si neví rady. Ráda pomohu těm, kteří se chtějí pohnout z místa a mají o mé rady zájem. Věřím, že svůj život máme každý ve svých rukou a je na nás, co s ním uděláme a jak s ním naložíme. Mohu být zkušeným pomocníkem na cestě Vašeho osudu. Jako nástroj rozboru Vašeho problému používám introspekci v kombinaci s výkladem tarotu a andělských karet, například když řešíte nějaký problém ve vztazích, v rodině, v práci anebo, když se cítíte v určitých situacích nekomfortně a chcete na sobě v tomto směru zapracovat, posunout se a nevíte jak.

Mým oblíbeným tématem jsou partnerské vztahy. Řešíte vztahové či pracovní problémy ? Neváhejte se mě ptát … Někdy se nám v partnerském soužití či v práci dějí situace, které jsou velmi nepříjemné a nevíme si s nimi rady. V tomto jsou karty úžasné a poradí, jak s tím vším s čím si nevíme rady naložit. Stejně tak má mnoho lidí problém najít si vysněného partnera se kterým by měli harmonický vztah a i s tím Vám mohu pomoci. S klienty vždy mluvím s empatií a citem. Vyslechnu Vás a poradím s nejvyšším vědomím a svědomím.
Budu se těšit na vaše zavolání.

S láskou Rafiga

Pro okamžité spojení s Vámi vybranou kartářku vytočte na svém telefonu číslo 906 500 505 (50 Kč/min) —> po krátkém úvodu zvolte číslo linky dané kartářky a jste ihned přepojeni !

Můžete také využít levnějšího volání s registrací již od 28,- Kč/min  —> po registraci a dobití balíčku minut vytočte na svém telefonu číslo 226 218 856 —> po krátkém úvodu zvolte číslo linky dané kartářky a jste ihned přepojeni !