Blanka – linka č. 60

„Poskytnu Vám pomoc v akutní psychické krizi či v těžké životní situaci.“

 

Zaměření – rodina, láska, práce, finance a zdraví

Speciální oblasti – astrologie, numerologie, studium bylinek, kabala, tarot

Věštecké techniky – tarotové karty, astrologie, numerologie

Praxe – 30 let

****

O MNĚ

Jmenuji se Blanka, narodila jsem se před padesáti lety v malém městečku na západě Čech do léčitelské rodiny. Moje babička se věnovala bylinkám a kartomantii. Již jako malé dítě jsem obdivovala toto umění a toužila jsem ho ovládat. V deseti letech jsem si nakreslila své první tarotové karty a pod vedením babičky se je učila vykládat. Postupně jsem začala vykládat karty širší veřejnosti. Mé zájmy se rozšířily na astrologii, numerologii a další okultní vědy. I nadále se věnuji studiu astrologie pod vedením Toníka Baudyše a zkoumám byliny a lidské tělo. Život je pro mě neustálé učení a každý den přináší nové poznání.

****

Co o mě říkají spokojení klienti?

„Blanka mi pomohla najít směr ve chvíli, kdy jsem si nevěděla rady. Její rady a předpovědi se ukázaly být neocenitelné.“ – Jana

****

Jak Vám mohou pomoci mé služby?

Karty vám odpoví na vaše otázky:

Co k Vám cítí?

Jak bude probíhat náš vztah?

Kdy se ukáže konečně ten pravý/ pravá?

Chcete vědět, jak se vymanit z toxického vztahu?

Co Vás čeká do konce roku?

Jak můžu zlepšit svůj momentální život?

Mám zůstat nebo odejít?

Zdraví, peníze a láska – co mě čeká?

****

Pro okamžité spojení s Vámi vybranou kartářku vytočte na svém telefonu číslo 906 500 505 (50 Kč/min) —> po krátkém úvodu zvolte číslo linky dané kartářky a jste ihned přepojeni !

Můžete také využít levnějšího volání s registrací již od 28,- Kč/min  —> po registraci a dobití balíčku minut vytočte na svém telefonu číslo 226 218 856 —> po krátkém úvodu zvolte číslo linky dané kartářky a jste ihned přepojeni !