Johana – linka č. 53

„Nikdy nejsme tak ztracení, aby nás naši andělé nenašli. Odhalím vám proroctví, které vás nasměrují a mohou pomoci“.

 

Zaměření – vztahy, rodina, láska, práce, finance a zdraví

Speciální oblasti – čištění prostoru, numerologie, jasnovidectví, krizové situace, partnerské vztahy

Věštecké techniky – výklad z cikánských, tarotových karet a Lenormand

Praxe – 30 let

****

O MNĚ

Už jako malá jsem cítila a vnímala věci, které nikdo nechápal a posléze se skutečně staly. Dnes pracuji jako kartářka, vědma a numeroložka již více než 30 let. Mimo jiné mne můžete znát z ezoterických vysílání TV Barrandov a dalších médií. Velmi ráda odpovím na Vaše otázky ohledně práce, vztahů, lásky, financí a vlastně na vše co se Vám honí hlavou. Pokud si nevíte rady a neumíte se rozhodnout, či chcete znát budoucí vývoj některé z životních oblastí, jste u mne správně. Probereme situaci ze všech úhlů a najdeme řešení ze všech trápení a starostí. Mými pomocníky jsou většinou karty Lenormand a cikánské. Také tabulky a kyvadlo, ale největším pomocníkem, který mě nikdy nezklamal, je má intuice a jasnozřivost.

Můj úkol na Zemi je dvojí. Tím prvním je neustálé vylepšování a tím druhým je probouzení spících. Téměř všichni spí. Jediný způsob, jak je probudit, je pracovat na sobě. Těším se na Vaše zavolání – s úctou, láskou a pochopením vaše Johana.

****

Co o mně říkají spokojení klienti?

No jsem vážně ohromená. Potvrdila jste mi všechny moje pocity. Mockrát děkuji. Soňa

Po prvním telefonátu jsem byla zaskočená… Pomohla jste mi, poradila. I když jsem musela hodně věcí změnit, a bylo to velmi těžké. Ale teď je všechno v pořádku a na nejlepší cestě. Děkuji. Vlaďka

****

Jak Vám mohou pomoci mé služby?

Karty vám odpoví na vaše otázky:

Chcete vědět správné jméno pro Vaše miminko?

Hledáte odpověď na životní otázky? Čísla Vám odpoví nejpřesněji..

Co Vás čeká do konce roku?

Potřebujete vyčistit prostor nebo vyhledat na dálku geopatogenní zóny v bytě?

Přichází do Vašeho života láska?

Jak se bude vyvíjet náš vztah?

Nevíte, jak se správně rozhodnout?

Co Vás čeká v práci a v osobním životě?

****

Pro okamžité spojení s Vámi vybranou kartářku vytočte na svém telefonu číslo 906 500 505 (50 Kč/min) —> po krátkém úvodu zvolte číslo linky dané kartářky a jste ihned přepojeni !

Můžete také využít levnějšího volání s registrací již od 28,- Kč/min  —> po registraci a dobití balíčku minut vytočte na svém telefonu číslo 226 218 856 —> po krátkém úvodu zvolte číslo linky dané kartářky a jste ihned přepojeni !