Nadya – linka č. 60

„Poskytnu Vám pomoc v akutní psychické krizi či v těžké životní situaci.“

 

Zaměření – rodina, láska, práce, finance a zdraví

Speciální oblasti – koučink, jmenná numerologie, výklad z ruky, energetické a partnerské rozbory

Věštecké techniky – výklad z tarotu, cikánských a magických karet

Praxe – 30 let

****

O MNĚ

Jmenuji se Nadya a o duchovno a esoteriku se zajímám od svých 10 let kdy mi zemřela moje maminka. Po této tragické události jsem začala cítit jiné bytosti okolo mě a jako jediná z rodiny jsem také dokázala vycítit, když mě duch mé maminky navštívil.

Dnes už se výkladu z karet věnuji více než 30 let. Pracuji také s klasickou a jmennou numerologií, každé číslo i písmeno má totiž svou vibraci, která nějakým způsobem ovlivňuje Vás život. Proto se ku příkladu některé ženy po svatbě naprosto změní, jiné příjmení jim totiž způsobuje jinou vibraci ke jménu a k datu narození. Pracuji také s cikánskými kartami o odpovím vám na konkrétní otázky, které mi položíte.

Nikdy jsem se neučila vykládat karty z knížek nebo podle návodů. Dostala jsem tuto schopnost darem a asi od svých 12 ti let jsem začala číst z ruky a začala se zajímat o výklad z karet. Od té doby jsem byla jiná než ostatní a začalo mě to táhnout k duchovnímu stylu života čím dál tím více …

Zaměřuji se nejvíce na partnerské vztahy. Proto se na mě neváhejte obrátit, když Vám ve vztazích něco neklape, jak má. Každý člověk, který miluje svou práci, musí na sobě pracovat, a já pracuji ráda, nuže, pokud zjistíte, že potřebujete skutečnou odbornou pomoc, ozvěte se, ráda a s láskou pomůžu. Srdečně se těším na vaše zavolání. S láskou Nadya.

****

Co o mě říkají spokojení klienti?

Opět děkuji za předpověď a rady. Po roce můžu říct, že nelituji cesty, kterou jste mi poradila. Není to lehké, ale cítím, že je to konečně ten správný směr v mém životě. Kateřina

Děkuji za radu paní Nadya, potřebovala jsem ji jako sůl. Přeji Vám jen to dobré. Liliana

****

Jak Vám mohou pomoci mé služby?

Karty vám odpoví na vaše otázky:

Co k Vám cítí?

Jak bude probíhat náš vztah?

Kdy se ukáže konečně ten pravý/ pravá?

Chcete vědět, jak se vymanit z toxického vztahu?

Co Vás čeká do konce roku?

Jak můžu zlepšit svůj momentální život?

Mám zůstat nebo odejít?

Zdraví, peníze a láska – co mě čeká?

****

Pro okamžité spojení s Vámi vybranou kartářku vytočte na svém telefonu číslo 906 500 505 (50 Kč/min) —> po krátkém úvodu zvolte číslo linky dané kartářky a jste ihned přepojeni !

Můžete také využít levnějšího volání s registrací již od 28,- Kč/min  —> po registraci a dobití balíčku minut vytočte na svém telefonu číslo 226 218 856 —> po krátkém úvodu zvolte číslo linky dané kartářky a jste ihned přepojeni !