Býk

Horoskop na měsíc BŘEZEN

Býci, dejte na své sny. Po probuzení si zkuste v hlavě promítnout, o čem se vám zdálo. Březnové sny vám napovídají, jakým směrem se ubírat. Jejich prostřednictvím vám radí vaše nejhlubší intuice. S lidmi, které vidíte ve snech, byste se měli potkat. Vyřeší se tím mnoho patových situací. Provází vás stabilita a bezúhonnost, která je vaší přirozeností. Při únavě z práce najdete svůj azyl vždy v rodině.

Láska a přátelství

Obnovená přátelství vás rozveselí a zavedou na místa, kam byste sami nikdy nešli! Nebraňte se tomu, budete se bavit! Od různých sportovišť přes operu až po noční bary. Bude to nová zkušenost.

Peníze a práce

Podáváte stabilně dobré výkony a máte důvěru okolí. Nejen šéfové, ale i kolegové si vás váží. Může to vést k nabídce, která vás z vaší rovnováhy vyhodí, a to na vedoucí pozici. Nechte si čas na rozmyšlenou.

Rodina a vztahy

V rámci domova a rodiny na sebe upoutají pozornost domácí mazlíčci. Naučí se novým kouskům a budou dojímat vaše city. Kdyby se objevily u zvířátek zdravotní problémy, nečekejte a vyhledejte veterináře.

Zdraví a kondice

Nehrozí vám nic zvenčí, můžete se ohrozit jen sami. Proto si dejte pozor na přejídání, dobrůtky v nemalém množství mohou způsobit gastritidu, a to nechcete. Dělejte si čerstvé freše, to vaše chutě uspokojí.