Blíženci

Horoskop na měsíc BŘEZEN

Blíženci, vy si v tomto období máte moc sami zvolit, zda bude vaše pozornost roztříštěná a budete bezcílně skákat od jedné věci k druhé, anebo zda se zaměříte na konkrétní cíl. V prvním případě pocítíte nespokojenost se životem, v druhém případě vykročíte na delší smysluplnou cestu. Už po ní dlouho toužíte. Stojí za to vědomě zaměřit své duální bytosti jedním směrem. Sami dávno víte, jakým.

Láska a přátelství

Blízký člověk vás požádá o pomoc s konkrétním problémem. To povede k hloubkové sebereflexi, v níž jste dobrým koučem. Při té příležitosti zanalyzujete i vlastní motivace a společně dojdete k překvapivým objevům.

Peníze a práce

Máte pocit, že málo pracujete, a tak skáčete od jedné činnosti k druhé. Vaše nervozita pramení ze strachu z nouze. Více peněz ale vyděláte, pokud se zaměříte na jeden či dva hlavní projekty.

Rodina a vztahy

V oblasti rodinných vztahů jste se v něčem zasekli. Je to způsobené vaší přehnanou kritičností k sobě i druhým. Názory se mohou měnit. Vydechněte si. Nechte se hýčkat modrou barvou květin i oblečení.

Zdraví a kondice

Připít si na zdraví je dobré a tmelí to vztahy, propít se do zdraví není možné. Odolejte společenským oslavám. Účastněte se, ale s džusem v ruce. Vaše tělo by to zvládlo, ale ducha to může podlomit.