Volejte

906 500 505

cena 50 kč/ minutu, max. délka hovoru 24 minut

226 218 856

226 218 856

Home2024-03-29T16:12:53+01:00
Loading...
Loading...

KARTÁŘKY PŘIPRAVENÉ POMOCI

PROČ SI VYBRAT NÁS

Jsme největší  a nejkvaltinější tuzemská online Věštírna. Na trhu jsme již 8 let a máme několik tisíc spokojených zákazníků, kteří se k nám stále vrací. Neustále inovujeme a učíme se novým věcem, tak abychom Vám poskytli co nejlepší službu.Všechny naše kartářky a poradkyně, které v naší věštírně najdete jsou specialistky ve svém oboru s mnohaletou praxí. Své schopnosti a dovednosti v tomto oboru neustále rozvíjí a aktivně studují aby Vám poskytovaly vždy nejkvalitnější službu, výklad karet, magie a duchovní svět celkově je totiž studiem na celý život. Pro zkvalitnění péče o naše zákazníky je v provozu 24 hodin denně také klientské centrum, na které se mohou klienti obracet s jakýmkoliv technickým dotazem. Vytvořili jsme pro Vás také systém levného volání, kdy po registraci svého telefonního čísla můžete volat již od 25 Kč/min. Mimo jiné jsme pro Vás také otevřeli kamennou prodejnu a čarodějnický ESHOP plný bylin, přírodní kosmetiky, krásných energetických šperků, rituálních předmětů, olejů, esencí a mnoho dalšího.

ČLÁNKY

Astrologie a její vliv na každodenní život

Úvod Astrologie je starověká praxe, která interpretuje vlivy hvězd a planet na lidský život. Přestože věda astrologii neuznává jako empirickou disciplínu, mnoho lidí po celém světě ji využívá pro osobní porozumění a směrování svých životů. Tento článek prozkoumá, jak může astrologie ovlivnit naše každodenní rozhodnutí a poskytne praktické rady pro ty, kteří chtějí využívat její principy pro lepší život. Základy astrologie: znamení, planety a aspekty [...]

Tarotové karty a jejich použití pro osobní rozvoj

Úvod Tarotové karty jsou dávným nástrojem pro věštění a meditaci, který se vyvíjel po staletí. Původně využívány pro hry, postupem času se tarot staly klíčovým prvkem v esoterických praxích. Tyto karty nabízí hluboké vhledy do interpersonálních vztahů, osobního rozvoje a duchovního růstu. V moderní době jsou tarotové karty populární nejen mezi věštci, ale také mezi terapeuty a hledači duchovna jako nástroj pro sebepoznání. Historie a [...]

Jak Esoterické Praktiky Mění Váš Život

Esoterické praktiky, často opředené tajemstvím a mystikou, nabízí hluboké pochopení vnějšího i vnitřního světa. Tyto dávné techniky a učení mohou být cennými nástroji pro osobní transformaci a posílení duševního zdraví. Představme si několik klíčových praktik, které mohou obohatit váš život a posunout vaši duchovní cestu do nových výšin. Meditace a mindfulness Meditace je jednou z nejefektivnějších metod pro dosažení klidu mysli a hlubokého vnitřního míru. [...]

KARTA DNE

VÝZNAM: samota

ASTROLOGIE: Panna

VŠEOBECNE: opatrnosť, mravnosť, zber, múdry radca, ochorenie

Karta Pustovníka vás upozorňuje, že je nevyhnutné, aby ste v jednotlivých záležitostiach postupovali opatrne krok za krokom. Jedine tak sa z vašej námahy urodí plody a môžete žať úrodu. Svoje skúsenosti potom môžete zdieľať s ostatnými. Cítite sa byť osamotení vo svete ilúzií a klamu. Prvoradým cieľom je nájsť svoj vlastný svet a vnútorný hlas. Ste na objavnej ceste za poznaním, preto akceptujte svoju samotu. Posilní vás.

Partnerstvo

Vo vzťahu sa cítite byť sami alebo ste opustení a trápi vás samota. Hľadajte svetlo svojho naplnenia. Rozhliadnite sa – máte verného priateľa, ktorý vás v ťažkostiach vždy podrží.

Povolanie

Vydávate sa na cestu k získaniu múdrosti. Je dôležité byť v zamestnaní sám sebou a hľadať si vlastnú cestu. Tímová práca nie je pre vás to pravé. Školíte sa alebo pracujete mimo domova.

Denná karta

Dnes bude lepšie, keď sa stiahnete do súkromia a uprednostníte samotu. Dajte si čas a vyvarujte sa unáhlených riešení. Možno stretnete staršiu skúsenejšiu osobu, ktorá vám poradí.

Ročná karta

V roku Pustovníka sa všetko spomalí. Nejednajte zbrkle, ale kráčajte dopredu opatrne as rozvahou. Jedine tak sa pred vami otvorí správny smer, ktorým sa máte vydať. Niekedy sa budete cítiť sami, ale práve táto samota vás môže posilniť a vy konečne zistíte, čo sami pre seba môžete v živote uskutočniť.

Název

Přejít nahoru