V pouti své sklonil jsem svůj hřbet před Životem a před Bohem. Poklekl jsem do stavu srdce, neboť i když je cesta pozemská, tolik jsme více nehmotou než hmotou. Náš čas je věk těla a v tomto krátkém čase, který máme v této cestě každý, jsem vnímal, že vstoupení do srdce poznání, mě provede šťastným životem a že vše, co jsem, není jen tělo.
Přátelé, opět Vás zdravím, tak  je zde možná odpověď na další otázky. Ptáte se, jestli dělám sezení. Ano, dělám, je to napsané na mém webu, ale víte já tu cestu vnímám a žiji ve své hloubce, neboť já jsem i ta cesta, i ten život a raduji se v každé vteřině, kterou jdu, byť se někomu může zdát, že ne. Není to tak, že bych to někomu vnucoval, neboť pro mě tyto věci jsou velice posvátné. I když o nich píšu zde na FB nebo na stránkách, tak je to cesta, v které jdu a jen se dělím ve svobodné vůli a to je celé.
Víte, možná opět odpověď na další otázku:
Téměř všechny prostředky, které jsem vydělal běžnou prací, při které jsem rozvíjel své bytí, jsem investoval do webů, do osvěty, do videí, přednášek a chodu věcí s tím spojené. Také mnoho jsem potřeboval, abych mohl věnovat klid své cestě a to vyžadovalo také hmotné prostředky. To, co je pro mě největší štěstí, které přesahuje to tělesné, je poznání Boha. Nikdy jsem nic po nikom nechtěl a vnímal jsem, že duchovní cesta je o mě a jestli mi bude dovoleno někdy pomáhat lidem, tak to přijde z vůle. Jen jsem zpoplatnil můj čas, který je tak vzácný, stejně jako ten Váš.
A jak jsem již několikrát psal, žije zde mé hmotné tělo, také se vším všudy. Zároveň stále na sobě pracuji a věnuji se hlubokým cestám, neboť, jak jsem psal, já si moc vážím cesty poznání je to pro mě posvátná cesta a tak k tomu také přistupuji. Zároveň v sezeních se dostává lidem pomoci, milosti a pochopení jejich života.
Toto se mi otevřelo za určité zásluhy v této cestě a a cestách předchozích. Tyto stránky jsou cestou poznání a jen ve svobodné cestě píšu veškeré řádky pro ty, co je chtějí číst. V hloubce pokory neboť to je tak krásná paní.
Děkuji pokoře, že se mi stále připomíná a vede mne.
Tolik řádků a zde i nějaké odpovědi.